dzafi 1 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost moram da prodam Hondu posto mi treba kombi za posao. Godiste 1997 Registrovana je do 4.2012. promenjeno: obe gume, lanac bregaste, ulje i filter, zadnji lezaj tocka, ulja kocnica, tecnost iz hladnjaka, svecice uradjen vakum karburatora. Znaci bez ulaganja, sredio sam motor za sebe ali mi je ovo iskrslo. Cena: 2550 evra Moze i zamena za Fiat doblo ili scudo. Evo slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crazy_aca 2 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan srbija, zemlja otvorenih mogucnosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzafi 1 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan srbija, zemlja otvorenih mogucnosti Surova realnost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da motorom nisi zaradio kombi, nadam se da ces kombijem zaraditi motor. Puno srece sa prodajom i u buducem poslu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzafi 1 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da motorom nisi zaradio kombi, nadam se da ces kombijem zaraditi motor. Puno srece sa prodajom i u buducem poslu! Hv/ala KLIMAX, i ja se nadam da cu zaraditi pa kupiti i bolju masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...