kara kokaleros 3 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodajem Cagivu Mito 125, ima polini kit u solidnom stanju (predjeno oko 10 000 km sa njim), inace motor je 98 goodiste, na BiH papirima, moze i u djelovima. Cijena je 800 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan nikome nista ne treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borx 5 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan PŠosalji mi broj telefona na pp da se cujemo, treba mi dosta delova. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Farovi, prednja maska, vizir, satovi i klesta otisla... Treba li jos nekom nesto ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo narode jos malo pa nestalo Od motora je ostalooo : Prednji disk dodje 30 € , Zadnji disk 15 € Lanac i lancanici sve skupa 50 € Maske sa repom 120 evra (nema prednje maske.) Tockovi po 40 € (nema gume) Zadnja feluga 25 €Vile 70 € - sa trokutovima 90 Nogari 20 €, Servo od ventila 20€, Nogar 10€, Lijeva rucica sa prekidacima (za svjetla i migavce) 30€ Rucica kocnice 40€ (desna rucka, znaci pumpa, rucica sa prekidacima i taj rezervoar za ulje), Rezervoar goriva 50€ Ram s papirima nekih 200€ (papiri na moje ime, BiH) Struja ako je sve komplet, onda 100€ (samo elektronika ventila vredi 40€ a CDI nekih 30€, znaci zice i to je to) Karburator deltoro 36mm + gljiva 65 evra Auspuh arrow grana - 80€ i arrow - top (otvaran top i jaaaako bucan) 10€Alnaser 35€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...