gogo 101 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam malo otišao do atomskog skloništa <u livnu točnije na Izvoru rijeke Sturba Pa evo kako sve to izgleda (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan video :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan i da dodam jos :care: :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: :zbunjen: :moto3: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jul 4, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan video :lol: Sve si ti to lepo ispricao, samo te nista nismo culi od muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i je bit da se malo namučite dok sve čujete o čemu sam pričao... :lol: :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evoga malo sam ufatio vremena pa samo kratko da napišem nešto o vožnji. Imao sam 4gosta najavljena i želja im je bila da ih malo provedem ovim krajolikom dogovor je bio da će doći 05.08nedjelja poslje podne i tako je i bilo. Došao sam u hotel gdje su se oni taman raspakirivali i tu smo se upoznali i malo prošetali gradom pa otišli na večeru. Dogovor je bio da ujutro 06.08. krenemo u 7h put Bendura2 i tako je i bilo polako smo najprije uzeli sve štoje trebalo za taj dan i krenuli. Imali smo nekih desetak kilometara asvalta do početka makadama i onda smo krenuli u pravu avanturu, samo da kažem da je bilo riječ o velikim motorima (kravama) znači riječ je o tri GS1200, jednom GS F800 i mojoj kravici Africi Twin xrv750. Evo samo jedan mali dio fotografija pošto će biti putopis.... (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan DRUGI DAN Utorak Dogovor je da idemo na Vitorov. Jutro 7h okupljanje i kretanje put Glamoča odma po makadamu po dolasku odlazak na jezero i stari grad Tvrđava pa nastavak za Vitorog po dolasku na Vitorog pauza i razgledanje Vojnog objekta pa spuštanje za Šipovo na pola puta stanka za hrahu i nastavak na izvor Pljeve. Obilazak jednog izvora i pokušaj do drugog pa nazat preko Kupresa i Šuice u bazu... Tobi bilo samo nešto ukratko... (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovaceh 3 Napisano Avgust 23, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam prvi put video ovu temu, a bas sam prosle nedelje prosao kroz vas kraj. Usao sam na granicnom prelazu Arzano, planirao da prodjem kroz Livno, ali su mi ljubazni carinici rekli da mi je blize za Tomislavgrad. Prosao sam pored Buskog jezera, a posle Tomislavgrada se penjao na Kupres. Stvarno prelepi predeli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam prvi put video ovu temu, a bas sam prosle nedelje prosao kroz vas kraj. Usao sam na granicnom prelazu Arzano, planirao da prodjem kroz Livno, ali su mi ljubazni carinici rekli da mi je blize za Tomislavgrad. Prosao sam pored Buskog jezera, a posle Tomislavgrada se penjao na Kupres. Stvarno prelepi predeli.. kraće nešto sitno par kilometara. a mogao si se javiti da popijemo piće ako ništa drugo. Drugi put na Livno pa Kava Rakija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Petak sam dobio poruku da bi jedna ekipa od desetak motorista došla i provozala se Benduro2 stazama i dogovor je bila nedjelja oko 9:30h . Malo kašnjenje ekipe ali ipak dolaze jedna ekipa malo prije a jedna malo kasni u putu su se malo razdvojili i tako pijemo piće za zbornom mjestu i polazimo put Bendura2. Ali ima jedan veliki problem u svemu tomu!!! Ekipa je došla s malim motorima a ja sam s kravetinom i čak sam imao pi pitanje kao dije moj motor pa reko evoga a odgovor je bio a s tim ćeš nas vodit... Početak je bio asvalt i onda dolazak do makadama(onog ljepog makadama) početak veoma ljep odma na prvim kilometrima makadama smo pošli čekati jer nije to baš lagan teren. A da ja baš nebi previše pisao evo slike koje imaju malo više riječi..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neznam radi čega mi se redosljed slika pomješa kad stavim na forum ali valjda ćete se snaći... (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovaceh 3 Napisano Avgust 24, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam prvi put video ovu temu, a bas sam prosle nedelje prosao kroz vas kraj. Usao sam na granicnom prelazu Arzano, planirao da prodjem kroz Livno, ali su mi ljubazni carinici rekli da mi je blize za Tomislavgrad. Prosao sam pored Buskog jezera, a posle Tomislavgrada se penjao na Kupres. Stvarno prelepi predeli.. kraće nešto sitno par kilometara. a mogao si se javiti da popijemo piće ako ništa drugo. Drugi put na Livno pa Kava Rakija... Samo da sam ranije video temu.. A bas smo na pumpi na ulazu u Tomislavgrad i pili kafu, lepse bi bilo u drustvu kolega Ima vremena, neki drugi put.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo nakon duže stanke i mi smo se napokon neplanirano okupili i kratko provozali površ naši kuća. U našoj šumi je vršena neka rasječa pa smo otišli da vidimo ša je i tamo novih stazica za male motore koliko oćeš... Ali ide i krava, štaš kad nemamo male motore... Pa čak smo i sreli dvojicu s malim motorima (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo pošto od moje ekipe juče nije bilo ništa ja ja nisam htjeo da mi prppadne dan bezveze pa sam se potrudio da se snađem.. Subotu veče sam se dogovorio s Tomislav Gradanima da se s njima provozam i tako je i bilo dogovorili smo se naći oko 13h i tako je i bilo. Nakon sastanka odluka je bila di dalje pa je naš kolega zvao da vidi disu nam prijatelji Posušjaci međutim nikog nije dobio pa je zvao Široko Briježane i oni su rekli da se nađemo na Blidinjskom jezeru i tako je i bilo. Oni su već bili tamo dok smo mi došli do blidinja i pošto se voda toliko povukla sišli smo u samo jezero a tu je bio raj za male motore pa i velike što se tiče zezanja... Potom kad je bilo dosta krenuli smo put čvrsnice ali smo se odvojili prema mostaru i tu smo imali čak i malu nezgodu di je kolega s kvadom se prvrnuo i kvad je pao po njegovu koljenu ali sreća pa je sve prošlo samo s nagnječenjem pa smo bili prisiljeni tu se i rastati s jednim djelom skupine iz Š.B. oni su otišli putem a mi nekakvim stazicama za Rakitno. Na beziskoj smo stali sipat gorivo (mali) a tu su se čuli i sa posušjacima i oni su bili na jezeru u blizini kojem neznam ime XXX pa smo se uputili tamo. Nikad nisam znao za to jezero da postoi ali ipajje tamo i tu nastaju ponovo problemi... Jedna skupina se razdvojila i otišla skros na drugu stranu jezera dok smo mi bili na ovoj strani a kad su ugledali da smo mi ovamo htjeli su doći uz jezero neznajući da je blato do koljena i tu nastaje valjanje u blatu.... Nakon dobro izvaljanih i uprskanih motora i totorista krećemo dalje za Posušje kanjonom Ričine nešto strašno (preljepo) Šteta što nemam više slika od kanjona i tu izlazimo u Posušje di se razilazimo svak svoim putem cestom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i koi zapis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Septembar 14, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Au vi to bas zestoko, jel idete ovamo na Vlasic kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo kako nam je bilo u nedjelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 15, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak,zivis punim plucima... Moguce je da cemo se uskoro vozati zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak,zivis punim plucima... Moguce je da cemo se uskoro vozati zajedno... Da i treba da živiš punim plućima jer je samo jedan život i kratak je... A što se tiče vožnje nikakav problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au vi to bas zestoko, jel idete ovamo na Vlasic kada? Ja osobno nisam a ove druge dvije ekipe neznam. A imam namjeru doći obići i taj kraj malo. Samo malo da vremena skupim i drugog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...