milosh 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan negde oko 20.30 teza saobracajka,pre raskrsnice za skretanje ka zemunu,dva tri auta i jedan motociklista,covek se bas povredio,motor slupan skroz.prema rasporedu kola predpostavlajm da je neki klipan shumaher iz skroz desne trake za autobuse onako jurnuo prema krajnjoj levoj i pokupio coveka.a posle samo pola sata opet ali ukontra smeru na raskrsnici sa pop lukinom lancani sudar mada su ovome decku samo prignjecili srecom zadnju stranu motora kako je bio prvi na semaforu.uzas. a koliko primecujem sve je vise klipana shumahera koji tako jurnu iz krajne leve u krajnju desnu,il obratno bez jasnog razloga,pogotovo na auto putu kad su guzve pa iz leve u zaustavnu,nemajuci pojma zasto to rade,i onako bezobrazno te iseku,i boli ih k...,dal tamo ima nekoga,il ce ne daj boze pokupiti nekoga na motoru.pa se pitam dal je shtangla jedini lek za takav bezobrazluk? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jul 24, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan nego sta nego Mene malo danas oko 19 sati isekli u zemunu kod poste.Ja idem iza kamiona i neki taxista pored mene u traci ide iza autobusa,i samo predje kod mene u traku i stane iza kamiona.Da nisam odreagovao ko zna kako bi se zavrsilo.Jedva sam se iscupao.Sve je vise takvih majuma po ulicama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema dana kad me neko ne isece.Tako da vise covek ne zna sta da radi. Gledam ga i namerno me sece i tako non stop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Iz dva posta su izbrisani nasilni elementi, a tema se ponavlja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...