Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki GT550

Recommended Posts

• Drug član, 1715 postova

Prvenstveno za Qingqi 200 enduro (mozda i kineski cruser od 250 ccm) dajem kawasaki GT550, 82 god, generalno sredjen pre 3 500 km, potreban redovan servis (prvenstveno sredjivanje karburatora, svecice i ulje nije neophodno) i eventualno sredjivanje amortizera.

Neki su ovaj motor vec videli ovde, neki mozda na Bajk rock misiji, a planiram da ga zamenim prvenstveno za navedeni enduro (eventualno nesto slicno ili kros) zato sto mi je prvenstveno tako nesto potrebano za grad pa ako neko hoce da predje na nesto jace evo mu prilike...

Pitanja na PP ili mob 065 89 28 652, vec je postojao oglas ali je zalutao iz forme oglasa pa sam morao da postavim novi molim za razumevanje...

post-2147-0-53277100-1309690622_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Posto ne mogu da vozim a takodje ni da gledam kako propada, a kako nema ozbiljnih kupaca, dosao sam do ideje da ga do snega rastavim u delove, konzerviram i spakujem u kutije pa u šupu, podrum, sobu- gde nadjem mesta, a kad dodju bolja vremena da ga ponovo sklopim.

Vidi se na slikama stoji u mestu preko mesec dana, gre'ota...

Kako bi sebe spasio posla a i moped rastavljanja, sa pravim kupcem cu naci zajednicki jezik, ajde ljudi :takoje: ...

post-2147-0-74111300-1314364273_thumb.jpg

post-2147-0-82448700-1314364285_thumb.jpg

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa

Gde može da se vidi motor i koja je cena. Kakav kotao na ćvrsto gorivo tražiš jer ja imam nešto u ponudi.

Vikend akcija, danas i sutra cena motora je neverovatnih 600 evra, popust vazi za penzionere, studente, zaposlene i nezaposlene... Moguc i prevoz do kupca, kupac placa samo potrosen plin, gas ili TNG...

Evo malo sam istrazivao, uvertite se i vi da povoljno dajem motor... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?scopeId=MB&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=gt550

Takodje da pomenem i da se izvinim svima koji su dali ponude a ja im nista konkretno nisam odgovorio to je zato sto sve ponude jos uvek razmatram, jbg trazim najbolju- logicno.

I da pomenem da mi je trenutno interesantna (pored zamene motor za auto) i zamena motor+golf 2 za neki auto, ako neko ima zaiteresovan za takvu zamenu neka javi sta ima da ponudi pa cemo videti dalje.

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: suzuki gsx600f

kako mi se cini ako ti doplatis neki dinar mozda neko i uzme motor :zbunjen: izlazi kao da molis ili mozda cekaju da ga das gratis.vrati na prvu cenu pa neka trune ako treba ali ga ne daj dzaba. :zdravo:

kako mi se cini ako ti doplatis neki dinar mozda neko i uzme motor :zbunjen: izlazi kao da molis ili mozda cekaju da ga das gratis.vrati na prvu cenu pa neka trune ako treba ali ga ne daj dzaba. :zdravo:

Na zalost si u pravu, stvarno ne bih voleo da ga zimus gledam kako propada ispod snega, a ako uspem da napravim nesto i sklonim ga od kise i snega onda je druga prica, neka stoji, bolje nego da poklonim a znam koliko vradi...

"garaza" osmisljena i deo materijala nabavljen, MOZDA ga "garaziram" do snega... (znaci " zbog inprovizacije garaze...) a onda cena lagano skace do proleca :nanana: cisto da ostane u mom vlasnostu a ubedim zenu da sam hteo da ga prodam :lol::moto3:

Vise puta sam resio da ne obnavljam oglas, ali me neki dug pritiska pa me evo ponovo...

Sta vam je ljudi, siguran sam da ce me onaj ko kupi motor castiti pivom gde god me vidi... :moto3:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja