nenadd 17 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi puklo crevo hidraulicno koje ide od glave motora do papucice menjaca/donji deo agragata/.Srecom odmah video i ugasio pa mi je iscurelo 200 gr ulja.U donjem delu se i lako prilazi ali drugi deo creva koji je na glavi sa selnom stegnut,totalno nepristupacan.Da li je neko imao iskustva sa tim i kako prici?Kazu mora da se skida rezervar?I koja je normalna potrosnja goriva u gradu?Imam osecaj da je ova moja totalno rastelovana i guta kao luda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 2, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ono crevo što ide sa poklopca ventila, moraš skinuti rezervar. A i ako je ono koje je na ramu (blizu otvora za sipanje ulja) i zbog njega moraš skidati. Dobra stvar u svemu je što rezervar drži samo jedan šraf, koji se vidi kad skineš sedište.Glava za 13 ključ. Naravno, moraš skinuti plastike da bi oslobodio rezervar. I skinuti oba creva sa slavinice, jedno je od karburatora a drugo je od desne strane rezervara i na njegovom početku imaš "šrafić" kojim zatvaraš dotok benzina sa te strane.I još jedna pozitivna stvar je da sve to nije niti komplikovano, niti dugo traje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...