Bane R 84 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Canon ti Repsol Honda u ovoj godini. Bolji, a vlasnici Canona su ko Stoner, ponekad uobraženi i papučari, ali generalno ok likovi. Nikon ti je Yamaha Factory Racing, lošiji od Honde, ali bolji od drugih. Vlasnici su ko Lorenzo. Smaraju ostale kako su najbolji, vrte iste priče, da li se priča o aparatu od 500 ili 15.000e. Sa njima niko neće da se druži, ali možeš da ih nađeš i na forumu o heklanju kako pričaju uopštene nerazumne priče o Nikonu - najaktivniji su u pričama o opremi od 10.000e+, ali imaju aparat od 300e . Izaberi šta ti je draže . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jul 5, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Сања, па зашто не поставиш у посту мини анкету, па да се гласа и то ће ти дати један од репера за одабир будућег дслр-а. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Сања, па зашто не поставиш у посту мини анкету, па да се гласа и то ће ти дати један од репера за одабир будућег дслр-а. Nisam se toga ranije setila ali nema ni veze jer sam već odlučila.Mislim značilo mi je da pročitam razna mišljenja o navedenim aparatima ali ma šta vi napisali o prednostima jednog i manama drugog aparata meni to neznači puno jer nepoznajem svet dslr-a. Neplaniram ja da se bavim fotografijom kao profesionalac nego eto volim lepu fotografiju i volela bih da naučim da koliko-toliko baratam odabranim dslr aparatom.Videćemo kako će mi ići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jul 5, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan и шта си на крају одабрала ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 5, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nikon, piše gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 5, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Сања, па зашто не поставиш у посту мини анкету, па да се гласа и то ће ти дати један од репера за одабир будућег дслр-а. za sve buduće ankete: "Recept za pitu neodlučnicu: prvo dobro razmisliš, dvaput meriš, analiziraš, prostudiraš, odmeriš, izmeriš, pa proveriš. Ostaviš da odleži, pa mućneš glavom. Sve vreme mešati tuđa mišljenja. Izvagati opcije pa prepustiti slučaju. Pita nikada ne sme da se preseče, ne dira se dok je vruća i najčešće servira tek kad je suviše kasno. Prijatno!" by Dubravka Štrbac-Vukojević Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Сања, па зашто не поставиш у посту мини анкету, па да се гласа и то ће ти дати један од репера за одабир будућег дслр-а. za sve buduće ankete: "Recept za pitu neodlučnicu: prvo dobro razmisliš, dvaput meriš, analiziraš, prostudiraš, odmeriš, izmeriš, pa proveriš. Ostaviš da odleži, pa mućneš glavom. Sve vreme mešati tuđa mišljenja. Izvagati opcije pa prepustiti slučaju. Pita nikada ne sme da se preseče, ne dira se dok je vruća i najčešće servira tek kad je suviše kasno. Prijatno!" by Dubravka Štrbac-Vukojević Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam i Canon i Nikon.Svaki ima svoje i vrline i mane. Kao što neko reče u postu iznad bolje više pažnje posveti odabiru kvalitetnijeg objektiva,jer je dobro"staklo" jedan od bitnijih faktora dobre fotografije. Na tvom mestu uzeo bih Nikon,jer si rekla da nekoliko tvojih prijatelja ima baš Nikone. To je dobra priča jer bi mogli razmenjivati objektive,jer fotografija je slična motoru. Kakav god motor da imaš uvek postoji žalja da imaš noviji i bolji model.Tako je i sa aparatom,brzo ćeš poželeti nešto bolje. Opet baš sam hteo čuti Mikkino mišljenje,jer je čovek ovde najkompetentniji. Šta god da odlučiš-srećno i puno lepih fotografija ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 6, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam i Canon i Nikon.Svaki ima svoje i vrline i mane. Kao što neko reče u postu iznad bolje više pažnje posveti odabiru kvalitetnijeg objektiva,jer je dobro"staklo" jedan od bitnijih faktora dobre fotografije. Na tvom mestu uzeo bih Nikon,jer si rekla da nekoliko tvojih prijatelja ima baš Nikone. To je dobra priča jer bi mogli razmenjivati objektive,jer fotografija je slična motoru. Kakav god motor da imaš uvek postoji žalja da imaš noviji i bolji model.Tako je i sa aparatom,brzo ćeš poželeti nešto bolje. Opet baš sam hteo čuti Mikkino mišljenje,jer je čovek ovde najkompetentniji. Šta god da odlučiš-srećno i puno lepih fotografija ti želim. Nikon - Canon isti Q a sve ostalo u DSLR formatu je samo pokusaj ! dvaes' godina zivim od fotografije, do 2005 bio naj-zagrizeniji Nikondzija i u dva dana sve prodam i predjem na Canon koji sam naravno pljuvao i ko sto rece Hitmancic "dakle svaki mi je izdrzao sve i nikad nije stao" imati u vidu da ih bas "trosimo" Ja sam se licno razocarao u Nikona kad sam presao na digitalu, davao sam mu sanse ali Canon izbacuje znacajno bolji RAW file sto je meni mnogo bitno, jos uvek tvrdim da Nikon ima bolju optiku, merenje svetla... ali finalni proizvod je fotka tako da Canon ! Sto se tice HighEnd opreme a to su tela Eos 1Ds mkIII i Nikon D3X u igri koja mene interesuju (imam Eos 1Ds mkIII) i njih poredim ! A sto se tice ostalih DSLR-ova sve je to jako slicno, Nikon malo skuplji... Malo poredjenje (to sam vec negde pisao...) Canon izbacuje 1996 6mp kameru a Nikon prvi pro aparat 1D 1999 od 2,1mp Zakljucak kupiti Nikon ili Canon i nikako nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na tvom mestu uzeo bih Nikon,jer si rekla da nekoliko tvojih prijatelja ima baš Nikone. To je dobra priča jer bi mogli razmenjivati objektive,jer fotografija je slična motoru. Ako svi oko tebe imaju super teneru,uzmi i ti,iako je africa bolja Tako ces moci cesce da menjas delove sa drugima... Sorry,morao sam :moto3: Moj glas ide canon-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 6, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na tvom mestu uzeo bih Nikon,jer si rekla da nekoliko tvojih prijatelja ima baš Nikone. To je dobra priča jer bi mogli razmenjivati objektive,jer fotografija je slična motoru. Ako svi oko tebe imaju super teneru,uzmi i ti,iako je africa bolja Tako ces moci cesce da menjas delove sa drugima... Sorry,morao sam :moto3: Moj glas ide canon-u :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na svim odgovorima,zaista cenim što ste se malo zauzeli za moju takozvanu dilemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...