Karadjordje 1478 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih ovog vikenda moju dragu da odvedem na Oplenac, pa ako neko ima neke predloge, savete, iskustva...Racunao sam na obilazak kraljevskog kompleksa, ali ako ima jos nesto u okolini zanimljivo da se obidje i vidi i ako ima neko preporuku za neki dobar restoran...HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi.bre 9 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Mozes kad si tu do Orasca (mesto gde je podignut prvi srpski ustanak ( za ne upucene ako ih ima ) ) , a ako ne svratis u daščaru kod mladenovca na klopu ne racuna se da si bio u tom kraju uopste )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...a dascaru kako da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan od Beograda kada ides ka Mladenovcu prodjes kroz Vlasko Polje i na ulazu u Mladenovac imas kafanu sa leve strane (znaci ne ides autoputem, moze i autoputem al ne znam objasnim). Stalno se okrecu prasici i jagnjici. To je dascara Mada se meni vise svidelo pecenje u kafani daljoj jedno 500m sa desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.karadjordjevvajat.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 1, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Brate nasmeja me sa temom. Nick Karadjordje a pita za Oplenac. Ta druga kafana sa desne strane se zove MB, provalices po velikom punom parkingu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6129 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ordiniram po tom kraju, najbolje pečenje je ipak kod "Dragovića". Jaganjci su kao da su ih šećerom hranili. Bio sam pre neki dan u MB, dobra je jagnjetina, ali nije baš tako slatka. U Daščari mi je pored jagnjetine, najbolja stvar "Veseli šumadinac". Moj savet je da posle Oplenca i Karađorđevog muzeja u centru Topole, produžiš za Orašac, obiđeš Marićevića jarugu gde je ustanak dogovoren i odatle odeš putem iza benzinske pumpe do V avenije (tako se zove sokak ), kreneš njom uzbrdo i završiš u "Karađorđevom vajatu". Aranđelovac je isto sladak gradić, lepo je prošetati se kroz park u banji. Nije daleko ni popeti se na Bukulju da se vidi Garaško jezero, na kom nema ništa osim lepog pogleda (bar koliko ja znam). AKo se ne varam, na tom penjanju na Bukulju, usput se skreće za Lovački dom, jako dobru kafanu (ako nisam u pravu, molio bih da me neko ispravi). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Brate nasmeja me sa temom. Nick Karadjordje a pita za Oplenac. Ta druga kafana sa desne strane se zove MB, provalices po velikom punom parkingu. ma znam za oplenac, nego prvi put vodim dragu i prvi put idem motorom, pa bolje da pitam, vozim duke-a pa ne izlazim mnogo van grada... nije sramota pitati ako ne znas. )))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na predlozima...karadjordjev vajat moram posebno da pohvalim, odlicna i hranai usluga, preporucujem svina... Jedino nisam svratio do Arandjelovca, sto cu uciniti u nekoj drugoj turi, ali smo iskoristili priliku u povratku da popijemo kafu u babama... Inace u Orascu ima i aleksandar wellness center, sa bazenima koji topolo preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...