Jump to content

Moto Zajednica

Oplenac - treba mi info...

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova

Hteo bih ovog vikenda moju dragu da odvedem na Oplenac, pa ako neko ima neke predloge, savete, iskustva...Racunao sam na obilazak kraljevskog kompleksa, ali ako ima jos nesto u okolini zanimljivo da se obidje i vidi i ako ima neko preporuku za neki dobar restoran...HVALA!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Honda CBX 650e

Pozz

Mozes kad si tu do Orasca (mesto gde je podignut prvi srpski ustanak ( za ne upucene ako ih ima ) ) , a ako ne svratis u daščaru kod mladenovca na klopu ne racuna se da si bio u tom kraju uopste :)))

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

od Beograda kada ides ka Mladenovcu prodjes kroz Vlasko Polje i na ulazu u Mladenovac imas kafanu sa leve strane (znaci ne ides autoputem, moze i autoputem al ne znam objasnim). Stalno se okrecu prasici i jagnjici. To je dascara :)

Mada se meni vise svidelo pecenje u kafani daljoj jedno 500m sa desne strane.

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Brate nasmeja me sa temom. Nick Karadjordje a pita za Oplenac. Ta druga kafana sa desne strane se zove MB, provalices po velikom punom parkingu.

• Podržavam 1

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Pošto ordiniram po tom kraju, najbolje pečenje je ipak kod "Dragovića". Jaganjci su kao da su ih šećerom hranili. Bio sam pre neki dan u MB, dobra je jagnjetina, ali nije baš tako slatka. U Daščari mi je pored jagnjetine, najbolja stvar "Veseli šumadinac".

Moj savet je da posle Oplenca i Karađorđevog muzeja u centru Topole, produžiš za Orašac, obiđeš Marićevića jarugu gde je ustanak dogovoren i odatle odeš putem iza benzinske pumpe do V avenije (tako se zove sokak :D ), kreneš njom uzbrdo i završiš u "Karađorđevom vajatu". Aranđelovac je isto sladak gradić, lepo je prošetati se kroz park u banji. Nije daleko ni popeti se na Bukulju da se vidi Garaško jezero, na kom nema ništa osim lepog pogleda (bar koliko ja znam). AKo se ne varam, na tom penjanju na Bukulju, usput se skreće za Lovački dom, jako dobru kafanu (ako nisam u pravu, molio bih da me neko ispravi).

• Podržavam 1

• U prolazu, 64 postova

Brate nasmeja me sa temom. Nick Karadjordje a pita za Oplenac. Ta druga kafana sa desne strane se zove MB, provalices po velikom punom parkingu.

:) ma znam za oplenac, nego prvi put vodim dragu i prvi put idem motorom, pa bolje da pitam, vozim duke-a pa ne izlazim mnogo van grada... nije sramota pitati ako ne znas. :)))))))

• U prolazu, 64 postova

Hvala svima na predlozima...karadjordjev vajat moram posebno da pohvalim, odlicna i hranai usluga, preporucujem svina...

Jedino nisam svratio do Arandjelovca, sto cu uciniti u nekoj drugoj turi, ali smo iskoristili priliku u povratku da popijemo kafu u babama...

Inace u Orascu ima i aleksandar wellness center, sa bazenima koji topolo preporucujem.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja