pile 1006 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan http://www.radiosrbobran.info/index.php?option=com_content&view=article&id=886%3Amoto-susret-srbobran&catid=1%3Anews&Itemid=69〈=sh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam drug clan ali ima ovaj plakat na netu ULAZ BESPLATAN ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan bio sinoc jednom recju katastrofa,zadrzao se celih 3 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde to i kad je i petkom nesto valjalo? Po meni danas je bilo bolje nego na mnogim skupovima na kojima sam placao ulaz samo ne znam za sta, "Atomsko skloniste" i grupa WAT, golisave original Madjarice, bespatan pasulj koji se sluzi topao i veceras, organizacija na nivou i zato sto sam sreo mnogo drugara i kolega motociklista i bajkera! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Malo sa zakasnjenjem slike i od MC Odzaci! Sve cestitke organizatorima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se i sledece godine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...