draza 548 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Mitas E09 130/80 ( mislim da je 80 ali provericu ) 17-tica . Guma je u ekstra stanju i veoma malo presla i to samo po offroad-u . Slike sutra . 063 410 258 . Cena 60 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje ali ta guma toliko kosta nova u radnji, cak mislim da je 5500din ali nisam 100% siguran. Vrh je guma, twinduro, kao TKC samo jeftinija ali nije nista losija. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje druze samo pozovi pa vidi da li mozes da je nabvis negde . Nisam je ja bez veze platio toliko jer je nije bilo nigde . TKC je kaki guma u odnosu na MITAS e09 na offroad-u to moze svako da ti kaze jer kad uletis u blato tu i ostajes . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda guma . Stavite link sa cenom u prodavnici i dajem je jeftinije . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelo i moze korekcija cene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan POsto mi ne treba jer imam motor sa zadnjom 18"-icom jos uvek aktuelno . Guma je kao iz prodavnice provozana nekoliko puta i zamenjena putnom gumom . Cena 40 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 30 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je rezervisana i saljem je sutra postom . Ako se nesto promeni javicu . Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...