Jump to content

Moto Zajednica

Pozdraw swim zemljanima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 271 postova

Ciao swima! :)

Malo se glupo osecam kada pishem o sebi, ali nek ide zhiwot.... :'(

Kao i uwek na prwom mestu- ime mi je Nikola. Student sam Vojne Akademije, 2.godina, smer Avijacije....

Wec welikih godinu dana posedujem owaj motor (kawu gpx750r) koji nikako da sredim do kraja. Zato ne mozhete ni da zamislite moje odushewljenje kada sam saznao za owaj sajt gde se ljudi medjusobno pomazhu, bez shtekowanja i bezweznih kompleksa! ;D Zaista mi je drago shto se neko setio da naprawi owakwu stwar! Swe pohwale ljudima koji su se zalozhili da owakaw forum naprawe i odrzhawaju ga u zhiwotu! Malo sam se prebacio sa teme, izwinjawam se.

Inache, nemam dozwolu i totalni sam pochetnik u wozhnji. Pre owog motora sam imao Jawu 350 ali ni na njoj se nisam bash nawozao... :(

Toliko od mene za sada, nadam se da nisam neshto zaborawio. :-\

p.s.ne znam koliko je to bitno ali usput se bawim i muzikom (swiram bas gitaru) pa ako nekom neshto iz te oblasti zatreba - slobodno pitajte swe! Ne kazhem da znam swe, ali ako wec ja ne znam - znam ko sigurno zna! ;)

Pozdraw swima, Nikola!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 369 postova

Pozdrav i dobrodosao! ;)

Koju bas giaru trenutno svirash?

...Warwick Rockbass Corvette 5 String...

Da warvick pitao sam te to cisto zbog vrednosti,taman da je prodas i ulozis u motor.. ;)

Nesto i ja svirkam pomalo,imam jedan basic..Koja vrsta muzike..,imash bend?

• Svrati ponekad, 271 postova

Pozdrav i dobrodosao! ;)

Da warvick pitao sam te to cisto zbog vrednosti,taman da je prodas i ulozis u motor.. ;)

Swiram u jednom autorskom bendu - AFFECT, skoro smo izdali prwi singl za RTS. ::) Ali to je danas swe glupost, nema od toga nishta....

Pored toga, swiram u josh xx bendowa, tezgarim, pop-rock repertoar uglawnom.... To je danas nekakaw jedini nachin da brzo unowchish

swoj talenat i skupljash za oprawku motora :)    ...barem za mene, jer nemam bash puno slobodnog wremena preko dana...

Koja je twoja pricha?

• Svrati ponekad, 369 postova

Pozdrav i dobrodosao! ;)

Swiram u jednom autorskom bendu - AFFECT, skoro smo izdali prwi singl za RTS. ::) Ali to je danas swe glupost, nema od toga nishta....

Pored toga, swiram u josh xx bendowa, tezgarim, pop-rock repertoar uglawnom.... To je danas nekakaw jedini nachin da brzo unowchish

swoj talenat i skupljash za oprawku motora :)    ...barem za mene, jer nemam bash puno slobodnog wremena preko dana...

Koja je twoja pricha?

Moja prica je uglavnom blues,i jazz ali za bilo kakvu ekipu(bend) je vrlo tesko.

Mada to definitivno slabo prolazi kod nas.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Pozdrav i dobrodošao.

A i zdušno navijam za blues i jazz!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja