InkaBar 8 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ciao swima! Malo se glupo osecam kada pishem o sebi, ali nek ide zhiwot.... :'( Kao i uwek na prwom mestu- ime mi je Nikola. Student sam Vojne Akademije, 2.godina, smer Avijacije.... Wec welikih godinu dana posedujem owaj motor (kawu gpx750r) koji nikako da sredim do kraja. Zato ne mozhete ni da zamislite moje odushewljenje kada sam saznao za owaj sajt gde se ljudi medjusobno pomazhu, bez shtekowanja i bezweznih kompleksa! ;D Zaista mi je drago shto se neko setio da naprawi owakwu stwar! Swe pohwale ljudima koji su se zalozhili da owakaw forum naprawe i odrzhawaju ga u zhiwotu! Malo sam se prebacio sa teme, izwinjawam se. Inache, nemam dozwolu i totalni sam pochetnik u wozhnji. Pre owog motora sam imao Jawu 350 ali ni na njoj se nisam bash nawozao... Toliko od mene za sada, nadam se da nisam neshto zaborawio. :-\ p.s.ne znam koliko je to bitno ali usput se bawim i muzikom (swiram bas gitaru) pa ako nekom neshto iz te oblasti zatreba - slobodno pitajte swe! Ne kazhem da znam swe, ali ako wec ja ne znam - znam ko sigurno zna! Pozdraw swima, Nikola! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola,dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraw! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolega muzicar!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, kolega! vojna avijacija??? zar ta firma jos postoji??? gpx750r?! valjda treba gpz900r (top gun ) dobrodosao ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Koju bas giaru trenutno svirash? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, pozz!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Koju bas giaru trenutno svirash? ...Warwick Rockbass Corvette 5 String... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Chelichna krila nashe armije! Dobro dosao vitezze. p.s. ima ovde jos vojnih lica, prosnjuraj malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Koju bas giaru trenutno svirash? ...Warwick Rockbass Corvette 5 String... Da warvick pitao sam te to cisto zbog vrednosti,taman da je prodas i ulozis u motor.. Nesto i ja svirkam pomalo,imam jedan basic..Koja vrsta muzike..,imash bend? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Koju bas giaru trenutno svirash? ...Warwick Rockbass Corvette 5 String... Da warvick pitao sam te to cisto zbog vrednosti,taman da je prodas i ulozis u motor.. Nesto i ja svirkam pomalo,imam jedan basic..Koja vrsta muzike..,imash bend? Swiram u jednom autorskom bendu - AFFECT, skoro smo izdali prwi singl za RTS. Ali to je danas swe glupost, nema od toga nishta.... Pored toga, swiram u josh xx bendowa, tezgarim, pop-rock repertoar uglawnom.... To je danas nekakaw jedini nachin da brzo unowchish swoj talenat i skupljash za oprawku motora ...barem za mene, jer nemam bash puno slobodnog wremena preko dana... Koja je twoja pricha? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao vojnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Miiirno... pooozdrav ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan A,ti vec letis!?Sviras!?OK.Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Koju bas giaru trenutno svirash? ...Warwick Rockbass Corvette 5 String... Da warvick pitao sam te to cisto zbog vrednosti,taman da je prodas i ulozis u motor.. Nesto i ja svirkam pomalo,imam jedan basic..Koja vrsta muzike..,imash bend? Swiram u jednom autorskom bendu - AFFECT, skoro smo izdali prwi singl za RTS. Ali to je danas swe glupost, nema od toga nishta.... Pored toga, swiram u josh xx bendowa, tezgarim, pop-rock repertoar uglawnom.... To je danas nekakaw jedini nachin da brzo unowchish swoj talenat i skupljash za oprawku motora ...barem za mene, jer nemam bash puno slobodnog wremena preko dana... Koja je twoja pricha? Moja prica je uglavnom blues,i jazz ali za bilo kakvu ekipu(bend) je vrlo tesko. Mada to definitivno slabo prolazi kod nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 21, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao. A i zdušno navijam za blues i jazz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 22, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan welcome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 22, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Zdrawo, zwasto piswes swe sa dwuplim WE, a wojne akwademije i awiacije ne? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TOP GUN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 23, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...