MaRRe 984 Napisano Jul 6, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam bio :-) Ovi sa 250cc su me jedva pratili hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi malo ozbiljnosti pa da se dogovorimo oko sledece Kad smo već kod ozbiljnosti.... Pošalicu na stranu Motor-che je dao ideju koja je meni gotivna, nemam pojma kako se zove mesto, al znam da idemo sve dalje i dalje .... Znaci 2 dana nisam na forumu i odmah zbijate sale na moj racun :-))) a ja mrtav ozbiljan za voznju :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi za voznju ,niko ne izlazi sa nekim predlogom kada ,gde ,sta, kako i koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj vikend ce biti pakleno, ja planiram ceo dan da provedem na bazenu ,bez kacige na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 7, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ovaj vikend ce biti pakleno, ja planiram ceo dan da provedem na bazenu ,bez kacige na glavi A neko ce celi vikend da sprema poslednji ispit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ovaj vikend ce biti pakleno, ja planiram ceo dan da provedem na bazenu ,bez kacige na glavi A neko ce celi vikend da sprema poslednji ispit... ako je poslednji bar znamo gde cemo sledeci vikend, pravac Nova Pazova na proslavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 7, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ovaj vikend ce biti pakleno, ja planiram ceo dan da provedem na bazenu ,bez kacige na glavi A neko ce celi vikend da sprema poslednji ispit... ako je poslednji bar znamo gde cemo sledeci vikend, pravac Nova Pazova na proslavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan KGB - deder brzo u temu Fotke naših skutera da vidimo zverku... Biće šefe, jedno detaljno slikanje i predstavljanje mašine, ali tek za par dana kad odradim prvi servis posle 200-300km, čisto da imam šta da pišem i neke moje utiske itd ... a za vožnju isto tek neki vikend posle tog servisa da bude razrađena mašina, a ne da vas usporavam sa max 40 km/h Pozz svima i vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 8, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj vikend ce biti pakleno, ja planiram ceo dan da provedem na bazenu ,bez kacige na glavi A neko ce celi vikend da sprema poslednji ispit... ako je poslednji bar znamo gde cemo sledeci vikend, pravac Nova Pazova na proslavu pa ja juce bio u Pazovi..isao u AŠ....i vozio poligon....taman sad znam gde se sta nalazi..pa kad budemo dolazili na proslavu, da ne lutamo puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 9, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Proci ce vikend, nista dogovorili nismo... A meni se taman zavrsio rok, sad sam slobodan ko ptica na grani Zbog ispita sam propustio dosadasnje voznje, ali na sledecoj vam se pridruzujem 100%. Negde oko dvadesetog krecem iz Sapca ka Leskovcu, idem Ibarskom do Kraljeva, pa malo levo pa malo desno Javite se svi koji ste usput pa da se provozamo malo zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Jul 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan MAXI družino - dosta off-ovanja i uzaludnog tipkanja. Sprema se lagana rutica Đerdapskom klisurom - jedan pravac srpskom a drugi rumunskom stranom, čisto zbog sveukupnog utiska i pogleda. Termin je subota - nedelja sad za vikend (23.-24. jul) Noćilo bi se kod G. Milanovca ili Kladova. Alexanto ekipa je vrlo nestrpljiva jer se nije vozala 10-tak dana i kriziramo opasno. Ako ima još raspoloženih za ovu destinaciju - izvol'te sa konstruktivnim tipkanjem po Vašim dragim tastaturama... MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pocrneli Sale, daj neki blagi proračun i km-tražu, da vidimo dal se ikako uklapam ili mogu samo da vam i gorke lijem dok budete prolazili kroz BG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije u petak idem u cg na 3 dana ,motorom naravno tako da cu ovu voznju morati da preskocim ali ipak pratim za svaki slucaj :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Jul 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy Jbm li ga kilometražu nisam ni gledao Po Čika Google-u vi iz BG bi imali nešto preko 500 km. Za nas to je oko 700. Ima svašta - nešto lepo uz put da se vidi. cobe Lepo se provedite i navozajte. Evo i mape puta: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auufff, nazalost sjebace me registracija, tj. izuce me kinta. Ako se kojim slucajem bude imalo, racunajte me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan nama starim operativcima nedaju u usranu EU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan MAXI družino - dosta off-ovanja i uzaludnog tipkanja. Sprema se lagana rutica Đerdapskom klisurom - jedan pravac srpskom a drugi rumunskom stranom, čisto zbog sveukupnog utiska i pogleda. Termin je subota - nedelja sad za vikend (23.-24. jul) Noćilo bi se kod G. Milanovca ili Kladova. Alexanto ekipa je vrlo nestrpljiva jer se nije vozala 10-tak dana i kriziramo opasno. Ako ima još raspoloženih za ovu destinaciju - izvol'te sa konstruktivnim tipkanjem po Vašim dragim tastaturama... MAXI pozdrav! Alexa, mozda je najbolje za prenociste kamp Toma. Jeftino, udobno, na Dunavu...pogledaj u BJB voznje ili putopise. Krivo mi je sto ne mogu i ja sa vama jer je to strava tura. Drugo, prognoza i nije bas tako vesela za vikend... najverovatnije u petak idem u cg na 3 dana ,motorom naravno tako da cu ovu voznju morati da preskocim ali ipak pratim za svaki slucaj :zdravo: Cobe, ja krecem(predvidjena kisa) u subotu noc ili rano ujutru u nedelju put Tivta. Mooooozda bi mogli da se nadjemo u nedelju popodne ili uvece i ispijemo koju litru bezolovnog :) Ako ti bude do voznje mozes me cekati u dogovoreno vreme na Cetinju pa da se spustimo dole preko Njegusa jer je put vrh. Ajd i sretan put do CG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Jul 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan prognoza i nije bas tako vesela za vikend... Ako nije sneg i poledica...mi odosmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan prognoza i nije bas tako vesela za vikend... Ako nije sneg i poledica...mi odosmo... That`s the spirit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nisam tu za ovaj vikend, a tako bi rado odvozao tu turicu ... evo malo da zagolicam mastu onima koji nisu bili i da podsetim ove sto jesu... MAXI pozdrav i srecan put! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 20, 2011 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Covek, jel si bio u Pancevu na moto skupu? Bio je SilwerWing, licio mi na tvoj ali nigde ga nisam nasao posle u kampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Covek, jel si bio u Pancevu na moto skupu? Bio je SilwerWing, licio mi na tvoj ali nigde ga nisam nasao posle u kampu. nisam, slabo idem po skupovima (sem ako nema neka organizacija, ili sam u prolazu) više sam za vožnje sa drugarima :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Jul 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je k'o iz Jevanđelja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas izdali papirce od saobracajne tako da moram da preskocim jer ne smem da izidjem iz zemlje. A za ovaj vikend imam i organizovano selo plus svadbica u nedelju tako da svima zelim odlican provod i veliki MAXI pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja nesmem ni da pomislim na to,SKVO treba da mi se porodi svakog trena tako da cekam slike............... :Mina: :Mina: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...