KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć, ne mogu da pronađem a negde je već pisano : Oznaka lanca za Princa 125, i da li pasuje od Jawe kao i gde kupiti a da to nije Masstehnic ( ''stiže sledećeg meseca...'')? A i neko je spomenuo da je od Mikija Jawa kupio lanac koji je stavio na Princa ? Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 23, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oznaka je 428H, nemam pojma koliko linkova, to možeš i sam da izbrojiš EDIT: Trebalo bi da bude 132 linka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, oznaka OK ali broj članaka ( možda je neko već brojao )a i muči me crv .... ma neko je spomenuo da je naručio od Mikija Jawe ali produžen za 3-4 članaka . Ma negde sam pročitao skleroza . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima , naručio sam od Mikija Jawe , cena sa nastavljanjem 14 Eu plus poštarina, stiže sutra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...