Pablo 1712 Napisano Februar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dexter, Never i ja se malo provozali juce... Temperatura je bila ok, cak su i putevi uglavnom bili suvi... Posetili smo Dirtyja u Pancevu. Evo slika VTR Provalite sneg sa leve strane Evo i nekih filmica... Cisto da cujete grmljavinu mog tigra Movie1 (23 sec, 3.3MB) Movie2 (45 sec, 6.5MB) Posle Panceva smo otisli na palacinke u Pinokio (Zemun), a onda smo naleteli i na Djuru dok smo se vracali u blokove... Extra smo proveli dan... Jedino sto sam prespavao vece posle, al sta ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa gde dajes motor onom manijaku, ludace!! Znas da on nije uracunljiv Jao kad sam vas video juce....hteo sam da :kaboom: PS VTR ti se cuje kao Svabin Strom sa Two Bros. Do jaja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe zamaskirao si tablice na slikama a na snimku ostavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hehe zamaskirao si tablice na slikama a na snimku ostavio Eh, kad ti ne bi nesto zanovet'o... Zamaskirao sam tablice Dexterovog i Neverovog motora, ne svog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe el ih to juri neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 16, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Hehe el ih to juri neko Otkud ti ta ideja :axe: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe el ih to juri neko Otkud ti ta ideja :axe: Sta ja znam otkud kinta za motorin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja znam jel neko ljubomoran na nasu voznjicu juce... :baeh: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan VTR je sjajan, fenomenalno - cestitam jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan VTR ti je super Pablo.. Jedino malo ove zute felne(u kombinaciji sa crvenim motorom) mi bas nisu odgovarajuce... Inace je strava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan VTR ti je super Pablo.. Jedino malo ove zute felne(u kombinaciji sa crvenim motorom) mi bas nisu odgovarajuce... Inace je strava... Za par dana cu da uradim plastifikaciju felni, pa cu da razmislim u koju boju... Dal da zadrzim zutu ili da uradi u perla belu. Mislim da mu ipak ta zuta najbolje lezi, nemam pojma... Fala na cestitkama svima! I zelenasi u Societe General banci zadovoljno trljaju ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ma dobra je zuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoscout24.autoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=bwkdztoioo Mnogo dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si taj sto pali alarme, iju-iju-iju.........po blokovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 16, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moja three bro on three Hondas p.s. VTR je zlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kakav zvuk ima vtr :shock: mogu samo da zamislim kako zvuci uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi kako vam zavidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan VTR je strava motor, V-Twin baby!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan a sto se kada se ubaci u prvu cuje krrrr, i tocak se okrene u mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan a sto se kada se ubaci u prvu cuje krrrr' date=' i tocak se okrene u mestu [/quote'] IZ INATA!!! :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pored lepote ima i dusu, samo kakvu :klackalica: :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dooobar motor. Nego ona zadnja guma je dobra samo za jos jedan burn out. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA guma je dobra za (još) jedan DOBAR burn-out... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 17, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan a sto se kada se ubaci u prvu cuje krrrr' date=' i tocak se okrene u mestu [/quote']Gosin Dirty je bio malo lak na kvacilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 17, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha. Pazi direktan je. eeeee direktan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...