acim 766 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 140 Napisano Jun 20, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Majstorski,nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njima kad nemaju rizle i traktora na putu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 20, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ne idu ni 50kmh po ovim krivinama! ima jedan snimak sa tdm-om gde vozi na koleno a ni 50 kmh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne idu ni 50kmh po ovim krivinama! ima jedan snimak sa tdm-om gde vozi na koleno a ni 50 kmh! Pa sta treba da traze brzu krivinu i da idu 200 na kolenu u saobracaju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne idu ni 50kmh po ovim krivinama! ima jedan snimak sa tdm-om gde vozi na koleno a ni 50 kmh! Ja bih rekao malo brze al' ja sam poznat po tome sto stalno vozim 'ispod 60' Dajder iskopaj taj snimak ako mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan au kako ga valjaju! strasno, samo da im neka budala ne izleti kao sto kod nas to cine!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nove tehnike, nakon kolena i lakat ide dole: U cca 70-oj sekundu baja i glavu savija do asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan sta mu ovo leprsa non stop? kao da vozi u pocepanoj kesi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Leprša zato što Ghilli man nosi ghillie odelo, a kakvo bi drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=uTTOcQHnvp8&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Jun 22, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Necu da vam drzim slovo kako ovo ne treba da radite i to sve...jel'... Naprotiv,hocu da vam kazem da su i ovo ljudi,pa i Vi ako ste ljudi moci cete ovo. Ali ne ako se sada dignete sa stolice,dobro napaljeni,pa opalite po gasu. Ovi momci imaju desetine hiljada kilometara pod guzicom... Nista u zivotu nema dzaba.(da ne pominjem sada babu ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Jun 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja 10ine hiljada (da ne preceram ako kazem 100ine) pa opet ne mogu u par s njima. Treba za ovo jos po nesto imati (osim km-ara), a po nesto i nemati (kao pamet npr. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Jun 23, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mile siguran sam da imas iskustva za izvoz,ali te d'izvines hebe jedna stvar Vozis se po pogresnoj zemlji Tvoj talenat i zelja u takvim uslovima ne mogu da dodju do izrazaja. Ovi su momci ovim putem prosli milion puta.Narocito mi se dopada onaj prvi filmic. Od svog ludovanja,samo u nekoliko navrata,gde je vidljivost prilicno dobra,prelaze u drugu traku.Oni drugi ludaci,grci valjda,su ekstremne kamikaze.Za to je kako kazes,potreban manjak nekih elemenata u "racunaljki". Trebalo je ti da prihvatis onaj pos'o ovde u Italiji,pa nek' je i za manje love Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Jun 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mile siguran sam da imas iskustva za izvoz,ali te d'izvines hebe jedna stvar Vozis se po pogresnoj zemlji Tvoj talenat i zelja u takvim uslovima ne mogu da dodju do izrazaja. Ovi su momci ovim putem prosli milion puta.Narocito mi se dopada onaj prvi filmic. Od svog ludovanja,samo u nekoliko navrata,gde je vidljivost prilicno dobra,prelaze u drugu traku.Oni drugi ludaci,grci valjda,su ekstremne kamikaze.Za to je kako kazes,potreban manjak nekih elemenata u "racunaljki". Trebalo je ti da prihvatis onaj pos'o ovde u Italiji,pa nek' je i za manje love Stoji to sto yes yes, ali ipak....cak i krivine koje znam i (ponekad ) prodjem "sa par kapi rezerve" mi se cine nedovoljne za ove neopterecene grke. Oni su jednostavno "lajt" (poput Kunderinog hirurga ) i jednostavno odose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...