vlaxxdee 7 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj mi sto neznamo da vozimo koristimo zadnju ,JEBIGA" ! Pogotovu si koristio zadnju 90-tih godina prošlog veka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta vremena vozio bez zadnje kocnice, ali sad vozim sa zadnjom kocnicom! Ovako odprilike izgleda kad vozis zadnjak sa zadnjom kocnicom! Ja od kad vozim zadnjak sa zadnjom kocnicom, nikad necu uzeti drugi motor sem sa 2 cilindra, jer po meni voznja minusa kao sto vozimo zoran polic i ja tesko da moze da se vozi toliko atraktivno sa 4 cilindra (mnogi se nece sloziti samnom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ja sam dosta vremena vozio bez zadnje kocnice, ali sad vozim sa zadnjom kocnicom! Ovako odprilike izgleda kad vozis zadnjak sa zadnjom kocnicom! Ja od kad vozim zadnjak sa zadnjom kocnicom, nikad necu uzeti drugi motor sem sa 2 cilindra, jer po meni voznja minusa kao sto vozimo zoran polic i ja tesko da moze da se vozi toliko atraktivno sa 4 cilindra (mnogi se nece sloziti samnom) U potpunosti se slažem sa tobom,ali šta ću kad volim 4klipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 27, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan A sad svi lepo pročitajte naslov teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 28, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan NESO nisi fer ovde je svaki dan bilo odgovora (ok mozda ne u skladu sa temom ali.....) a kada ti rece 2-3reci nema vise nikoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Avgust 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A sad svi lepo pročitajte naslov teme. u potpunosti si u pravu, ali imaj u vidu da od nas par koji smo se uhvatili tockiranja neznamo ,SVI" da vozimo enduro pa ko sta zna rekao je a sigurno ce koristiti ! sto se mene tice sve od 40ks na gore moze ! a za zadnju kocnicu NEOPOZIVO GLASAM ! MNOGO SAM KOZE ZAMENIO DOK TO NISAM UKAPIRAO ! ZA DVA ILI VISE CILINDARA NEZNAM ali kad naucim NAPISACU !!! za sadfa nisam vozio u Extremu tri cilindra i pet,sest, a voleo bih ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Avgust 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije valjda da niko vise nema sta da kaze, gde su Soferi od 1738 clanova ovog foruma ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Avgust 20, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj NESO nisi fer ovde je svaki dan bilo odgovora (ok mozda ne u skladu sa temom ali.....) a kada ti rece 2-3reci nema vise nikoga Evo ja pozivam drugare koji su kompetentni za ovu temu da napišu još po koju. I meni glupo ako su svi ućutali zbog mog posta. ;D ;D Pišite ljudi, samo se držite teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto ide vec jedna diskusija sa istom temom predlazem da predjemo tamo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9907.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...