VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Naučio sam da vozim na R-u, od dobijanja A kategorije vozim R-ove (od 600 do 1000 cm3). Čak sam i Reli 2011 vozio R-om (samo ja znam kako je bilo), pa reših da malo putujem udobnije. Stoga mi se javila sledeća ideja: - da kupim jeftiniji enduro oko 90 i nekog godišta do 1800 evrića i zadržim R-a - da zamenim moju Yamahu R6 2005 (4500 eur) za jeftiniji ili enduro u sličnoj vrednosti - da zamenim moju ............... ..... ...... . skuplji putni enduro Vreme je da odlučim, obično odluka pada u deliću sekunde, pa drugari ako ima neko od Vas sa kim mogu da uradim posao na obostrano zadovoljstvo , javite se. A da, za Yamahu garantujem u svakom pogledu (MRA, karbon izduv izuzetno kvalitetnog zvuka, ksenoni, gume nove Michelin, registrovan godinu, vlasnik + fabrički izduv + fabrički vizir) i postavljam i sliku velikog formata radi detaljnijeg preleda.... a na polovnim automobilima imate više slika uz naduvanu cenu (još nisam načisto). http://www.polovniautomobili.com/oglas1251223/yamaha_yzf_r6/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu Yamahu Super Teneru 750 na forumu, moj drug je prodaje,dobra . Uklapas se u kintu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57250-prepravljena-maska-transalp/page__view__findpost__p__975032__hl__prepravljena+maska__fromsearch__1 idi na drugu stranicu,tu su ti slike nje od pocetka kakva je bila pa do kraja, fale jos nalepnice,stitnike za ruke sam stavio,i kofer novi od 46 litara,bice registrovana,sve uradjeno u fulu,cena e sad,jbg reces da kenjam al stvarno je cena 1800 evra,eto ako hoces jos slika boljih i kompletiranu da je vidis samo javi 0638373070 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...