BRAIN_BUG 0 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi pomoc...imam problema sa gore pomenutim skuterom.....motor pali i radi odlicno sve extra ali kad se zagreje pocinje da trza i oce da se ugasi.......samo da napomenem da je suzukijev agregat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao,tvoj je D-Tec masina i bice da je ajnspric problem a jako verovatno ti crkava il je vec crkla elektronska centralina ili ti CDI.il ga stavljaj na karburator il ga se rezi,moj savet.takvih sr-ova u italiji imas na tone maltene novih za badava jer su svi u istom problemu,tj cdi kosta maltene kao ceo skuter a nepopravlja se.zao mi je,sta da ti kazem.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAIN_BUG 0 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj nije di-tech...obican karbon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran?onda je vec neko uradio pametnu stvar i stavio ga na karburator.onda pogledaj malo struju,bobinu,dali dobro stoji kapica na svecici...imas pizdarija da se nagledas dok neustanovis sta je.ti kreni od najprostije pa dalje...sretan rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan koje ti je godiste SR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAIN_BUG 0 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2003 god.... svi mi kazu da je redak model......predpostavio sam da je struja u pitanju ali ko pita neskita.....ok hvala na savetu u ponedeljak cu da se bacim na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...