Milos Bgd 4 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Molio bih poznavaoce skutera da malo pripomognu oko pomenutog modela ... Prijatelj mi nudi jedan primerak, 2003. godiste, za nekih 1600 eur. Kaze da mu se prethodni vlasnik kune da je presao 10.000 km Gledao sam malo po netu o njemu ali su sve strani linkovi (sve su reci hvale, nema sta). Malo me brine odrzavanje masine, delovi, itd ... ovde u Srbiji. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta starija Honda Reflex ima isti agregat koji je ugrađivan u moj X9 (kao i u Hondu Jazz i Hondu Foresight). U tom slučaju, mogu da ti kažem da je to niskoturažni karburatorski agregat sa malo više vibracija, mali potrošač (3,5 do 4L stani-kreni gradske vožnje). Zatim, nema filter ulja, nego mrežicu koja se samo očisti od eventualnih opiljaka. Zamena ulja se radi na 3.000km. Još jedna stvar, verovatno je i varijator isti kao kod mene, to znači da ima 6 rolnica i ima malo više vibracija pri kretanju. Agregat ima 19,6 konja. Generalno, malo je zastareo u poređenju sa modernim injection visokoturažnim agregatima koji izvlače koji konj više, ali je veoma robustan i pouzdan. Nedavno je jedan momak pisao na forumu kako je kupio skuter, vozio ga pola leta a onda uzeo da uradi promenu ulja i shvatio da ga skoro uopšte nema. Ovakvo maltretiranje taj agregati podnosi bez problema. Iskreno, mislim da je za naše prilike ovakav agregat savršen. Inač, imaš manuale za X9 250cc ovde, tebi je primenljiv deo vezano za agregat. Nadam se da će neko znati da ti kaže više o samom vozilu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio jazz-a i prezadovoljan sam, presao sam do sada 5k i nisam imao nekih vecih problema, nole je vec sve rekao sto se masine tice, ako je presao 10k za te pare je to super ponuda. ako te nesto konkretno zanima pitaj slobodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama. I vise su nego korisne. Postoji tu jos par stvari zbog kojih moram jos malo da razmislim. Npr., obzirom da sam motor juce video i probao, ceo je farban, na par mesta je izgreban i odozdo probija zuta boja ( fabricka ), migavac slomljen-visi, servis pitaj boga kad je radjen i dali je uopste, nedostaju neki plasticni poklopci. Verujem da to Honda sve podnosi, ali ipak ... Osecaj u voznji je odlican, to stoji U svakom slucaju, jos jednom hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja kupovao skuter a kasnije i Kawu, dolazio sam u situacije da recimo pogledam neku masinu i da mi se ne svidi na prvu. Znas onaj osecaj, okej je sve ali te nekako, ne ispunjava te. Nemoj tu onda mnogo da gledas i trazi drugu masinu. Ja sam moju Kawu duze vreme trazio i kada sam je video u garazi znao sam odmah da je dobar motor i da ce biti moj. Kao ljubav na prvi pogled. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, i ja sam vodjen time u vecini slucajeva Stvar te jednostavno ili "radi" ili te "ne radi" ... i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Tu ste u pravu. Imas veliki izbor po oglasima. Gledaj pazljivo i vec ces pronaci ono sto trazis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...