nemac88 1 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar mi je istruleo (zbog predugog stajanja), i ima vise rupa nego ono sito na slavini A sto se tice menjaca- izbacuje mi iz druge brzine i pri tom zasvetli zelena kontrolna. Ne znam tacno koji je zupcanik u putanju (gonjeni ili pogonski) tako da mi najvise odgovara ceo menjac... Dobro bi mi dosla i neka preporuka/savet sto se tice majstora i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 16, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imacu za 10tak dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemac88 1 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar Bane , javi mu se 063/171-38-45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...