mazuma 0 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan nije za početnike registrovan do marta cena: 3500 e može zamena za KTM EXC 450/525 prednost supermoto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je zanimljiva sprava, nego na osnovu čega toliko košta? Kataloški, ili komparacijski, il po uloženom vremenu i novcu za vreme eksploatacije? Jednostavno me samo zanima, bez mrgođenja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazuma 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 titaniumska akrapa, 4 x exel, 70 ks... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Uh...Mašala! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazuma 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan i naravno svaka je cena podložna korekcijama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko surovo izgleda !! jos ima i cross gume...pa gde ces vise bas lepo izgleda motor ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazuma 0 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se svima koji su slali p.p. bio sam na putu pa ću vam ovako odgovoriti. podsvesno valjda ne želim da se odvojim od haskija pa sam i stavio onoliku cenu (nisam očekivao ovoliku zainteresovanost). - cena je ustvari u zameni 'oko' 3200 i 'oko' 2900 za gotovinu - motor je izrazito trkačke orjentacije i shodno tome nema suvišnih delova, bez kojih se moža a smanjuju težinu motora (na žalost i el. paljenja koje je krucijalni razlog mene, sa 'prosečnom' visinom i težinom, da počnem da raznišljam o nekoj drugoj mašini...) jedino što sam dodao, kad sam sređivao struju, je akumulator. zamenio sam ulje a polovan motor je polovan i uvek treba 'nešto'... - zamena me isključivo interesuje za KTM exc 450-525 (naravno da ću da doplaćujem i da oko cene možemo da se dogovaramo, mislio sam da se ovo podrazumeva ali izgleda da mora da se piše...) prednost imaju SM verzije - jeste, registrovan je na moje ime i da, do marta 2012. ukratko nema le. paljenje i ne treba mi toliko jak motor a volim sm...i tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih puno da se mesam, ali odakle podatak da ima 70ks, naime bio samu prilici da poblize upoznam HUSKY koji ima toliko konja, biVsi motor evropskog prvaka u SM...... koji izgleda oVako....(vidi slike) i generalna se radi na oko 30 sati ili dve trke, pa me zanima KAKO taj prezivljava i da li ima neka potvrda o toj snazi???? To je za jedan cilindar ENORMNA snaga koja se postize samo ozbiljnim tuningom u slucaju HUSQVARNE npr. kod ZUPIN-a.... i kosta PODOSTA!!! P.S. Imam motor od 70KS sa malo vise kila nego taj Husky, pa mozemo opusteno da proVerimo da li to ide kao sto predstavljas...Ima i moja biVsa HusqVarna je na slikama POZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo isti motor ili se meni cini ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazuma 0 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan to je taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazuma 0 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan kriza a? zamena KTM EXC 450/525 prednost supermoto 2800 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan kriza a? zamena KTM EXC 450/525 prednost supermoto 2800 e Malo i zbog krize a malo i zbog cene, jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazuma 0 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrado Motocikl: Husky TE 610 SM Prijavi odgovor kao problematičan jeste, a i kupci neozbiljni... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...