vudu 6 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori: MC "Slow Wheels" ,"Sloga"-"Vujić Voda" PROGRAM: -PETAK- 15.00h - Otvaranje kampa 18.00h - Igre bez granica 20.00h - Rok koncert --------DEHUMANIZER (Beograd) --------Taxi Band (Zenica) -SUBOTA- 12.00h - Igre bez granica 15.00h - Ručak za goste 18.00h - Defile kroz Divčibare 17.00h - Igre bez granica 19.00h - Izložba motora i trajkova 21.00h - Rok koncert --------DEHUMANIZER (Beograd) --------Taxi Band (Zenica) -------- Izbor za miss "Mokra majica" -NEDELJA- 08.00 - Doručak 12.00h Pristojan rastanka za sve goste --------------------------------------- Napomena: Svaki gost učestvuje na svoju odgovornost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se vidimo u subotu a? Dokotrljacu se nekako na Divchibare ionako volim brdske trke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se vidimo u subotu a? Dokotrljacu se nekako na Divcha bare ionako volim brdske trke ;D Vidim brate da si postovao i za Adu,pa ne znam kako ces da se podelis?Mozda posaljes motor u Adu,a ti dodjes kod nas peske!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Aaa brdske trke to su one na ulasku u Podgoricu u levim krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad Vudu da vidimo oko kojeg drveta da se okupljamo (Pancevo) Divcibare su male pa cemo valjda naci neko hahaha Nemojte da zaboravite tanjire! Odustao sam od neke svadbe u Nis-u da bi malo udisao svez vazduh Pozdrav Izbaci i neke cene smestaja za one koji se boje zmija i buba dok spava u satoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce u subotu umesto TAXI BAND-a svirati PRO ROCK. Sto se tice smestaja Baja je na Divcibarama,pa se mozes interesovati na 0642630707. Tanjira ce valjda biti dovoljno,a ako ne bude obecavam da cu ti ustupiti svoj ili mog sina(tacno znam sto ovo pitas i potpuno je pitanje na mestu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna napomena!Ko bude dosao u petak imace priliku da slusa,po meni,jednu atrakciju,TAXI BAND iz Zenice. Osim pevaca,koji je mladji momak,sviracka trojka ima preko 60 godina,a pletu fenomenalno.Imao sam priliku da ih gledam u Trebinju i Mostaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se u petak,ako jos neko bude dolazio nek pozove 0638114949,darko,pa da se upoznamo,ili ako vidite nekog od MK ROAD KINGS SVILAJNAC,slobodno pridjite,a kako stoje stvari,najverovatnije cu biti tamo u petak,prespavati,pa u subotu pre podne krenuti za kostolac,posto se i tamo odrzava neki moto skup,popiti neko pice i krenuti kuci,jebiga surak mi pravi 18 rodjenda u subotu,pa moracu da odem i tamo kako je meni tesko,samo se jede i pije ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz M.K. Vršac doći će Đango sigurno na Divčibare, ja ću verovatno u Kostolac. Ne mere se na sve strane, nažalost... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2880 Napisano Jul 18, 2007 Braveheart, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u subotu ujutru,ide jos neko iz .bg-a ? imam wikendicu gore pa cu prespawati do nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce u subotu umesto TAXI BAND-a svirati PRO ROCK. Sto se tice smestaja Baja je na Divcibarama,pa se mozes interesovati na 0642630707. Tanjira ce valjda biti dovoljno,a ako ne bude obecavam da cu ti ustupiti svoj ili mog sina(tacno znam sto ovo pitas i potpuno je pitanje na mestu). nemoj da se ljutis bato, cisto samo savet ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce u subotu umesto TAXI BAND-a svirati PRO ROCK. Sto se tice smestaja Baja je na Divcibarama,pa se mozes interesovati na 0642630707. Tanjira ce valjda biti dovoljno,a ako ne bude obecavam da cu ti ustupiti svoj ili mog sina(tacno znam sto ovo pitas i potpuno je pitanje na mestu). nemoj da se ljutis bato, cisto samo savet ;) Sto da se ljutim kad si potpuno u pravu!Prosle godine me zbog toga bio zivi sram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ove vrućine malo prestanu verovatno ću doći na Divčibare a ako bude 40 stepeni sedeću kod kuće. Stariji čile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan I mene to zabrinjava,bez obzira na godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sigurno u subotu spremite ladno pivo naravno toceno pozdrav za Vudua i ekipu, i ako mogu da udjem u ziri za mokru maicu. ;D ;D ;D Vidimo se na Divcibarama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz Lazarevca krecemo u subotu u 10h. pa ako neko hoce moze da saceka na benzinskoj pumpi na skretanju za LA na Ibarskoj magistrali da krenemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naravno vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ce biti malo hladovine ili je skup skroz na otvorenom ? S'obzirom na ovo sunce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Dali ce biti malo hladovine ili je skup skroz na otvorenom ? S'obzirom na ovo sunce ! ako negdje ima hladovine i svjezine onda su to divcibare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jel dolaziš Dačo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan jel dolaziš Dačo dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2880 Napisano Jul 20, 2007 Braveheart, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu oko 13h biti na diwcibarima... widimo se gore ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan jel dolaziš Dačo dolazim Ne videh te na brdu Daco? Prasine i hladovine koliko hoces, steta sto nije imalo nigde da se okupamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Što lažeš , pa jesi se okupao u Bogovađi, nemoj da si ne zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2880 Napisano Jul 21, 2007 Braveheart, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan kako je bilo ljudi ? dajte neke slike. Ja krenoh ali kwar na motoru me sprecio i brze sam se vratio nego sto sam krenuo .... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...