Jump to content

Moto Zajednica

Sredjivanje plastika

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova

E ovako, vozim motor Yamaha DT125X vec 2 godine... Nakon tolikog vremena i sunca sve plastike su relativno izbledele. Zanima me koji je najefikasniji i naravno najjeftiniji nacin da se sredi ovaj problem? Na plastikama su originalne nalepnice pa ne bih da diram taj deo ako bas ne mora

Hvala unapred, Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

ja znam da kada pređeš fenom za plastiku preko njih, površinski sloj se topi i izbija ona boja ispod. znači ne onaj najjači fen za lemljenje plastike, već onaj slabiji. mislim da je to najjednostavniji i najbrži način da se malo doteraju plastike za tvoj motor. idi kod nekog autolimara, časti ga 200-300 dinara da ti pozajmi fen na 5 minuta. ne moraš ništa da skidaš sa motora.

• U prolazu, 29 postova

ja znam da kada pređeš fenom za plastiku preko njih, površinski sloj se topi i izbija ona boja ispod. znači ne onaj najjači fen za lemljenje plastike, već onaj slabiji. mislim da je to najjednostavniji i najbrži način da se malo doteraju plastike za tvoj motor. idi kod nekog autolimara, časti ga 200-300 dinara da ti pozajmi fen na 5 minuta. ne moraš ništa da skidaš sa motora.

cuo sam za tu varijantu i najvise mi se dopada, i ocekivao sam neko da mi da taj predlog... tako cu i uraditi :)

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Covek verovatno pita za oklope sa nalepnicama....u tom slucaju najbolje preci finom vodenom i preci lakom,najtrajnije i najkvalitetnije...

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

ma to je izgleda za dt-a, on ima one enduro grube plastike koje ne mogu da se polome..te se najlakše sređuju fenom..još i ako ih navoskiraš, izgledaju ko nove :D

• U prolazu, 29 postova

hahaha, da, to su te, nesalomive i posle drugog pada :)... fen im ne gine, mada sam nasao kod drugara i neku tecnost, kazu da je dobra, za branike od kola (plasticne) i slicno, i sto je najvaznije CRNA :)... Sontex ili tako nesto cini mi se da se zove

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja