Wosa.sabac 5 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, vozim motor Yamaha DT125X vec 2 godine... Nakon tolikog vremena i sunca sve plastike su relativno izbledele. Zanima me koji je najefikasniji i naravno najjeftiniji nacin da se sredi ovaj problem? Na plastikama su originalne nalepnice pa ne bih da diram taj deo ako bas ne mora Hvala unapred, Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 15, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da kada pređeš fenom za plastiku preko njih, površinski sloj se topi i izbija ona boja ispod. znači ne onaj najjači fen za lemljenje plastike, već onaj slabiji. mislim da je to najjednostavniji i najbrži način da se malo doteraju plastike za tvoj motor. idi kod nekog autolimara, časti ga 200-300 dinara da ti pozajmi fen na 5 minuta. ne moraš ništa da skidaš sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Jun 15, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kupiš sprej za kontrolnu tablu za auto i isprskaš sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da kada pređeš fenom za plastiku preko njih, površinski sloj se topi i izbija ona boja ispod. znači ne onaj najjači fen za lemljenje plastike, već onaj slabiji. mislim da je to najjednostavniji i najbrži način da se malo doteraju plastike za tvoj motor. idi kod nekog autolimara, časti ga 200-300 dinara da ti pozajmi fen na 5 minuta. ne moraš ništa da skidaš sa motora. cuo sam za tu varijantu i najvise mi se dopada, i ocekivao sam neko da mi da taj predlog... tako cu i uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kokpit sprej, razna mleka, ulja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58624-sredjivanje-izbledele-plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...ledele-plastike Hvala ja nisam uspeo da ga nadjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Covek verovatno pita za oklope sa nalepnicama....u tom slucaju najbolje preci finom vodenom i preci lakom,najtrajnije i najkvalitetnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 16, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ma to je izgleda za dt-a, on ima one enduro grube plastike koje ne mogu da se polome..te se najlakše sređuju fenom..još i ako ih navoskiraš, izgledaju ko nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, da, to su te, nesalomive i posle drugog pada ... fen im ne gine, mada sam nasao kod drugara i neku tecnost, kazu da je dobra, za branike od kola (plasticne) i slicno, i sto je najvaznije CRNA ... Sontex ili tako nesto cini mi se da se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...