simone 1 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda vtr1000f firestorm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima kupio sam lanac i lančanike za hondu vtr 1000f i trebalo bi ovih dana da ih zamenim a ne bih sam to da radim jer nemam alat za spajanje. dajte mi molim vas neki broj telefona od nekog majstora sa nbg ili iz zemuna gde to mogu da odradim pretrazivao sam forume 2 sata al nista ne nadjoh. u principu bih mogao sam to da odradim al ne bih da spajam lanac cekicem ili prirucnim stegama a i ne daje mi se 90 evra za pravi alat hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 0641108054 evo ti broj od igora xt,covek je doktor za motore,on ti je u blokovima...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simone 1 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda vtr1000f firestorm Prijavi odgovor kao problematičan hvala vlado lanac sam namestio sam ali cu svakako ovih dana otici da mi pregleda komplet skoro sam kupio motor pa mi bas treba neki doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...