Samoan lawyer 117 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu i podnaslovu samo cetvorotaktni, navedene kubikaze i oko cifre od 3000 064 932 8132 novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 14, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jesi li pregledao oglase? ovde na forumu a video sam i na moto berzi lik iz ljiga prodaje hodnu XR400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesam, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan prodaje drug yamahu WR400F , ima kros tockove i supermoto , imas oglas na moto-berzi , 063-711-97-32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14295 Napisano Jun 16, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63195-yamaha-tt-600-1994/page__p__1048722__fromsearch__1#entry1048722 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60760-husqvarna-tc450/page__hl__husqvarna Nema signalizaciju i papire, ali ti ostane mnogo kusura da to sredis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60760-husqvarna-tc450/page__hl__husqvarna Nema signalizaciju i papire, ali ti ostane mnogo kusura da to sredis... Ako sam dobro shvatio trazi coVek HARD ENDURO a ne CROSS motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako. a sa kusurom od kupovine ovog crossa moze da napravi hard enduro. a ako mu ne odgovara - ne mora ni da pogleda. samo sam hteo da pomognem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 20, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to od krosa pravi hard enduro? Kako uopšte registrovati kros motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa prosto. 1.promenis mu agregat i vesanje i plastike. 2.Onda samo dokupis signalizaciju, napravis sanduce za akumulator 3.I na kraju uzmes lepo sve kablove i nekako ih sprovedes gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 20, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan a kako da ga registruješ? Oni valjda nemaju brojeve motora/šasije i prilikom kupovine se ne dobijaju papiri potrebni za registraciju? Jedino neka veza i čašćavanje "organa", ali čemu sve to kad je lakše kupiti neki KTM EXC, Husky ili Berg-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se gore ja malo salio . Inace sam i ja hteo od MXa da napravim endurca mnogo je skuplje nego kupiti jednog jer treba sve da se menja osim tockova, lanca i lancanika i nekih delova agregata. Sto se brojeva tice moja CRka ima broj sasije sigurno a mislim i agregata. A specifikacije se upisu bez problema Kada prodje carinu kao bilo koja roba , ako ispunjava zakone nase drzave oteras na tehnicki i registrujes (samo signalizacija za CRku i neophodan magnet i drugo) su oko 400e . Radovi na agregatu su tek show, ali dobro CRka je 2T, ovde ne bi mozda moralo I na kraju da se dovari na ram zadnji deo, ako ga nema Ima u Srbiji covek koji ima CR500 (nisam pogresio motor ) regularno registrovan bez muvanja (pa ako procita ovomoze da objasni sta i kako) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekoliko kros motora koji su registrovani, to je neka prica iz proslih vremena..... na pricu, vezu itd..... ali to nije radjeno zbog voznje po ulici, vec kad se ide preko granice na trke da se ne vadi ata karnet...... P.S. i ja sam bio vlasnik jednog takVog KX250F sa tablicom i saobracajnom, patak je imao CRF450.... itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...