Adonis 1 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Ruski Krstur Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Zovem se Adrijan, zovu me Adri i živim u Ruskom Krsturu, malom vojvođanskom selu.Vozim jedan skuter marke BTM.Nisam veliki poznavaoc motora, ali me veoma zanimaju i planiram da kupim i neki ozbiljniji motor.Totalno sam nov u ovoj prici o motorima.Imam 19 godina i nadam se da neću nikome ovde smetati zbog svojih godina i motora koji trenutno vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 13, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao :zdravo: damir iz rk moze da te uputi malo sto se tice motora ima servis skutera tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2724 Napisano Jun 13, 2011 Strucnjak, 1649 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da neću nikome ovde smetati zbog svojih godina i motora koji trenutno vozim Zbog toga neces sigurno, al zbog toga sto si samo aktivan u crnoj hronici mozda i hoces. Ima mnogo lepsih tema na forumu. Slobodno se prikljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...