Jump to content

Moto Zajednica

HONDA HORNET 600 2004.godiste

Recommended Posts

• U prolazu, 67 postova

dajem oglas za drugara:

Hornet 600,2004.godiste.

pre mesec dana produzena registracija,zeleni karton,vlasnik. na motoru su nove gume,upravo stavljene nove kocione plocice,uradjen servis.

motor ima tefrlonska creva na svim diskovima,remus auspuh i iz motor ide i kapin kofer od 46 litara.

motor je juce pao na levu stranu pri brzini od 20 na sat i napravio je par MANJIH ostecenja.inace motor je u fabrickom stanju.

ovo su slike od pre.slike tih oztecenja cu staviti kasnije

za sve informacije zovnite 063-1-607-607

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 67 postova

NOVA CENA za horneta: 2700 eura! ljudi motor je perfektan,ova cena je toliko ispod trzisne jer je kupljen drugi motor!!!!

podatci i slike su na linku u postu iznad

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Bash si postao fleksibilan. ;) U martu kad nije bila popravljena od pada bila je 3300e i to sa skoro isteklom registracijom i bio si vrlo kategorichan da sa jednim evrom ispod toga ne dolazim. Ja hteo za 3100e da uzmem.

• Podržavam 2

• U prolazu, 67 postova

BOKI citaj druze malo pazljivije!!!-na pocetku oglasa lepo pise da JA dajem oglas za drugara,tako da ako imas nesto da mu kazes u vezi toga okreni ga na mob i reci !! a i motor je ostecen u JUNU mesecu kada smo se vracali iz Trebinja sa skupa- ako pazljivije pogledas oglas videces i datum! Au martu je bio u normalnom stanju! i tada sam mu govorio da treba da ga da za te 3100,al nije hteo da slusa!

mada neverujem da bi i sad cena bila manja,nego je kupio drugi motor,pa hoce ovaj da proda sto pre.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

I pre tog pada u Trebinju je motor imao pad. Imao je malo oshtecenje rezervoara, tegica i deklija tako mi je rekao prodavac preko telefona.

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki Savage 650

eee i ja sam se raspitivao o ovom motoru. slazem se sa svim sto je boki rekao :) meh kad nece da se dogovara, sad ce da skuplja prasinu u garazi, tako to ide. a lep motor stvarno :D

• U prolazu, 67 postova

a da,jeste imao,a kolika su to ostecenja bila vidi sa na slikama iznad!

greska sto ga nije prodao onda slazem se,ali neverujem da ce ostati u garazi,za tacan motor koji je pri tom ispod svake cene nacice se kupac.

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja