strugo 236 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan dajem oglas za drugara: Hornet 600,2004.godiste. pre mesec dana produzena registracija,zeleni karton,vlasnik. na motoru su nove gume,upravo stavljene nove kocione plocice,uradjen servis. motor ima tefrlonska creva na svim diskovima,remus auspuh i iz motor ide i kapin kofer od 46 litara. motor je juce pao na levu stranu pri brzini od 20 na sat i napravio je par MANJIH ostecenja.inace motor je u fabrickom stanju. ovo su slike od pre.slike tih oztecenja cu staviti kasnije za sve informacije zovnite 063-1-607-607 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da napisem: motor je presao nesto oko 24000 km, i da se motor ceni 2950 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan na motoru su popravljena ostecenja nastala od navedenog pada i motor je ponovo u perfektnom stanju,za dodatne informacije pozovite broj iz oglasa. nema nikakvih ulaganja! CENA: 3000 eura,nije fixna. 063-1-607-607 evo link oglasa i tazih slika: http://www.polovniautomobili.com/oglas1317993/honda_hornet/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA za horneta: 2700 eura! ljudi motor je perfektan,ova cena je toliko ispod trzisne jer je kupljen drugi motor!!!! podatci i slike su na linku u postu iznad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 28, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bash si postao fleksibilan. U martu kad nije bila popravljena od pada bila je 3300e i to sa skoro isteklom registracijom i bio si vrlo kategorichan da sa jednim evrom ispod toga ne dolazim. Ja hteo za 3100e da uzmem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je nauk roba se prodaje kad ima kupaca a ne kad ti odgovara ponuđena cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan BOKI citaj druze malo pazljivije!!!-na pocetku oglasa lepo pise da JA dajem oglas za drugara,tako da ako imas nesto da mu kazes u vezi toga okreni ga na mob i reci !! a i motor je ostecen u JUNU mesecu kada smo se vracali iz Trebinja sa skupa- ako pazljivije pogledas oglas videces i datum! Au martu je bio u normalnom stanju! i tada sam mu govorio da treba da ga da za te 3100,al nije hteo da slusa! mada neverujem da bi i sad cena bila manja,nego je kupio drugi motor,pa hoce ovaj da proda sto pre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 28, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan I pre tog pada u Trebinju je motor imao pad. Imao je malo oshtecenje rezervoara, tegica i deklija tako mi je rekao prodavac preko telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan eee i ja sam se raspitivao o ovom motoru. slazem se sa svim sto je boki rekao meh kad nece da se dogovara, sad ce da skuplja prasinu u garazi, tako to ide. a lep motor stvarno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da,jeste imao,a kolika su to ostecenja bila vidi sa na slikama iznad! greska sto ga nije prodao onda slazem se,ali neverujem da ce ostati u garazi,za tacan motor koji je pri tom ispod svake cene nacice se kupac. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor prodat moze zakljucavanje ili brisanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...