rope34 12 Napisano Jun 10, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ispravan komutator paljenja (CDI) za Afriku 650 ili Transalpa 600. Jedan mi je crkao i verovatno mora novi. A nov nov je bas skup. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan gresis ovaj gresis sinko,posalji mi taj tvoj da se popravi ako hoces,drugar to radi extra,moj cdi na transalpu je bio krepo i uradio ga je super,ako hoces poslacu ti adresu i reseno eto ,a popravka izadje oko 4,500-5000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Jun 18, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan CDI popravljen, moze brisanje Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...