Raša 54 Napisano Jul 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kiro, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Jul 17, 2007 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Plavi Mach III na Batajnici je inace vlasnistvo kolekcionara, i ucesnika u oldtajmer trkama Save Vesina. Vozice se taj motocikl do kraja ovogodisnjeg sampionata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 17, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan kiro, samo napred! Hvala brate. :-* Ovih dana sam u maloj frci, nemam vremena da uradim sledeci...Mozda bude sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan dobra makina !! ja volim te klasike matore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Zed is not......standard,baby ;D A ovo bi trebalo biti ja.. Danas ispratih drustvo na skup u Brcko i iskoristih to za malo osvezenje teme,da ne prodje bas tek tako nezapazeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 28, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, he...dobra ti je ta fila zastitna oprema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 28, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Full fila zastita tipa otvorenog zgloba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan He, he, he...dobra ti je ta fila zastitna oprema ;D Aha, vrh!Kakva ti je ovo kaciga?Aaaaa, F117 A, nevidljiva...Nemoj sa njom kroz Budjanovce. Cija je ovo Kawa, jel si vozio?Uh, al je ocuvan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vadim temu iz naftalina al dobar je razlog... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo nastavi sa temama i predstavljanjem. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da cujem misljenje nekoga ko je vozio Z1300. Iz prve ruke pitaj Nesu Zlotvora on je to vozio par godina,a moje iskustvo je ... Kao kamion, vidis ima snage, lepo bruje 6 cyl, al ne ide dok se ne zaleti,ali to je turing bajk. A i trosi ko kamion 10-14 litara, kao i ne bi kada ima 300 i kusur kila, pa to je i za dva motora mnogo, pa dzaba mu 120 ks. Ipak je Honda CBX drasticno bolji motor, a i lepse se cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vadim temu iz naftalina al dobar je razlog... :-X Mnogo dobar zvuk tri puta sam vracao ,podcseca me na vreme kad sam bio klinac i kad su se prve kawe pojavile kod nas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ej mladosti.....vise nista nije isto, prosto se agregati tolikolako zavrte u 15000 da zaboravis kako je lepo slusati ga na 9500, Pa kad umesto lonca stavis kornet, a ono pevaaaaaa, a komsije bacaju saksije i polivaju vodom. Sretna vremena, mnogo manje kola pa sam do centra stizao za manje od 7 min, a do usca za 10. cimnem pivo kod Bate i Gigija , naslusam se Stevinog CBX martina a onda pun gas nazad. Jebi ga mora se uci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...