Jump to content

Moto Zajednica

Panduri cesljaju Beogradom

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

5. Kad nas sa Tomos Automaticima uhvate panduri, poskidaju nam ventile i odu. A mi guramo kuci ili kod vulkaznizera po nove ventile.

Ovo se zove vaspitna mera :):):)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ja sam za postovanje svih pravila i propisa. Treba pandur da kazni nekog ako nije ispravan, ali da se on na mene dere i da leci svoje komplekse, e to nece moci. Svaki put kad mi pandur pridje i nepozdravi me rukom i nekaze mi "dobar dan gospodine" ja mu to prigovorim i opemenem ga kao i oni sto mene uvek nesto ispituju i stalno nesto seru. Ja kad sam kriv, platim kaznu, a on kad je kriv, onda on ima da snosi posledice. Pa nisu oni Bogovi. Ima dobrih pandura, ali ima i seronja, kojima nebi dao ni da peru kola u miliciji. Zavrsili neki kursic, pa nadju na meni da se izivljavaju. E to tako nece moci. Ja sam za kacige, pod obavezno! Ali sta cemo sa alkoholom? Znam dosta forumasa, koji popiju bar jedno pivo kad sedaju na motor? A sta onda? Nisam cuo da je nekom usla misica u oko, pa on skrenuo sa puta i nekog ubio, ali sam cuo more slucajeva da je zbog alkohola napravio sranje. Nemojte da ste neobjektivni. Idem po susretima i gledam. Mene sa pivom, necete videti. Mislim da je to veci problem. I opet ponavljam, neznas nikad kad ces naleteti na neku iskompleksiranu budalu (pandura) pa moze da ti trazi i prvu pomoc, koju naravno velika vecina nema i eto problema. Sto dalje od njih, to bolje. Moj savet...

• Drug član, 1414 postova

Primetio sam veoma bitnu stvar. Kada me zaustavi pandur, pogleda isprave vrati, dovidjenja, prijatno. E, sve je to lepo, ali to se desava zato sto vidi da sam polozio pre skoro dve decenije i da imam mnogo kategorija. Ranijih godina, kad me zaustave, obavezno pocne neko maltretiranje. Zasto? Zato sto imaju naredjenje da "driluju" klince koji su skoro polozili, a ako je nesto neregularno, eto belaja! Zato, za ove mladje, ne cudite se sto vas maltretiraju, hoce da pokazu ko je glavni i da vas zaplase da bi se manje divljalo!

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Pazite se, pocele su zesce kontrole motorista, danas na vise mesta u gradu odrase skuterase bez kaciga,a i bez papira. Nameste se na par desetina metara njih 4-5, pa ne moze covek ni da zbrise lako, zbog guzve. Obicno stanu na najprometnijim raskrsnicama, autokomanda, slavija i slicno i cekaju, a ljudi ulecu u "zamku" kao kanarinci. Danas sam na autokomandi cekao 20 minuta nekoga i za to vreme odrali su 10-tak motociklista, uglavnom skuterasa, a cak i oduzimaju vozila! Oprezno ko nije kompletirao papire i opremu!!!

Fala q...

• Zainteresovan, 553 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

Juce na adi, kod rampe, vozim u srednjoj traci oko 60-70 km/h. Na motoru, drugar i ja obojica sa kacigama. Izlece pandur pravo niotkuda, zamalo ga ne ubi taxista koji je vozio u svojoj zutoj traci, da bi zaustavio mene! Ja onako sokiran akrobacijom koju je izveo policajac, stajem posle 10 metara, skidam kacigu, i samo  sto ga nisam pitao " GDE GORI?..ili KOGA SAM USMRTIO?"..A  on kaze, dokumenta na pregled..naravno,kada je video i zeleni karton i sve uredno, pustio me posle 10 sekundi, ali sam u retrovizoru video jednu R6 icu plavu i jednog Liberty-ja da stoje gore i verovatno ubedjuju jednog marsovca da im ne pishe kazne za ko zna sta.;)..Znaci plavci su se naostrili..

P.S. Da potsetim, kazna za nenosenje kacige je 3000din, a za voznju skutera, sa suvozacem, koji je regisdtrovan za jednu osobu je 2000 din..

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally

Juče su se dva marsovca postavila kod mene u kraju, na uglu Dr. Velizara Kosanovića i Paje Jovanovića, okolina doma zdravlja Zvezdara. Mogu da potpišem da od '95, od kada ovde živim, nisam video pandurski motor u kraju. Stajali su tako bar jedno pola sata, napisali jednu kaznu i odmah otišli. Izgleda da su ozbiljno shvatili ovu kampanju.  :)

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Iz naslova mozete slobodno da brisete ono "Beogradom".Danas ja krenem do prodavnice, 2 ulice od moje kuce.(nosio kacigu NARAVNO) Kupio sta mi je bilo potrebno, sedam na motor, stavljam kacigu na glavu a pored mene prolazi patrola i vidim merkaju me.Ja se napravio lud, krenem i gledam ih u retrovizor, uradise polukruzni i polako za mnom.Ja skrenem u moju ulicu (inace slepa ulica), oni za mnom i na 50ak metara od kuce ukljucise rotacije.Ja stanem, izlazi pandur.Sve u svemu, trazio mi dokumenta, upisali su u neku knjigu moje ime i registraciju motora i na kraju kaze "Obavezno nosite kacigu", a ja njemu "Ja bez kacige nikad nisam vozio, niti cu".Vrati mi covek dokumenta, kaze "slobodni ste, srecan put.Prijatno!".Stvarno za svaku pohvalu, i veoma me iznenadilo sto je bio bas ljubazan.Ako tako nastave sigurno ce biti bolje.Samo je steta sto je morala da se desi velika tragedija da bi poceli...

• Drug član, 1414 postova

Hahahahaa, bas je bio ljubazan sa tim srecan put, a ti parkisras u slepoj ulici. :o A i ono "slobodni ste" im je fino, a ja mislio da sam na robiji ??? ??? ??? Pametni neki panduri!

• Aktivirao se na času, 3279 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Izgleda da su ozbiljno shvatili ovu kampanju.  :)
MA koju kampanju??? >:( To treba da bude svakodnevna ''KAMPANJA'' 28h dnevno(i noćno) 6 nedelja mesečno, svih 13 meseci u godini... A ne jembena trodnevna kampanja koja će da svene sa ovom vrućinom što će da pripeče narednih 10 dana Srbijom...grrrr >:( >:(>:(

Hahahahaa, bas je bio ljubazan sa tim srecan put, a ti parkisras u slepoj ulici. :o A i ono "slobodni ste" im je fino, a ja mislio da sam na robiji ??? ??? ??? Pametni neki panduri!

Ok, jes mi to sve zvucalo smesno ali me bas prijatno iznenadilo.Nekad me zaustavi i kaze "Aj bezi".Ovo je ipak ok.

Izgleda da su ozbiljno shvatili ovu kampanju. :)
MA koju kampanju??? >:( To treba da bude svakodnevna ''KAMPANJA'' 28h dnevno(i noćno) 6 nedelja mesečno, svih 13 meseci u godini... A ne jembena trodnevna kampanja koja će da svene sa ovom vrućinom što će da pripeče narednih 10 dana Srbijom...grrrr >:( >:(>:(

Pa ako ova kampanja potraje (mada bi me to zacudilo) bice dobro, ako ne... :-\

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Svaki put kad mi pandur pridje i nepozdravi me rukom i nekaze mi "dobar dan gospodine" ja mu to prigovorim i opemenem ga kao i oni sto mene uvek nesto ispituju i stalno nesto seru.

Odakle tebi ideja da Policija treba da se tebi obraca sa Gospodine?  Persiranje je jedno, ali zahtevati na oslovljavanju je nesto sasvim drugo.  Uostalom policija niujednoj drzavi nije duzna da se obraca sa G-dine nego pridju i zatraze dokumenta.  Sto si vise drcniji prema njima to su oni gori prema tebi i u sukobu izmedju tebe i njih ti tj mi uvek izvicemo usrani deo motke.  S Policijom samo lepo na finjaka i nikada nisam imao problema cak i onda kada su me odvodili na "kaficu" razgovora u kafic "29. Novembra".

Naravo uceniji oni ce se prema tebi ponasati onako kako se i ti ponasas prema njima. 

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Milicija ima dobrih strana,

Što je mlada, lijepa i okretna,

Dobroćudna i naoružna,

Pa su djeca sigurna i sretna.

Tako tako mlada i lijepa i okretna.

Milicija.

Milicija trenira strogoću

Da ne bude sve kako ja hoću.

Njihov poziv ima svojih mana,

Kad je kiša, blato ili zima,

A lopovi dođu toga dana

I moraju se igrati sa njima.

Milicija.

Da ne bude sve kako ja hoću.

Kao glumci pred uloge teške.

Da ne bude sve kako ja hoću

Ako volim da ponavljam greške.

• Drug član, 2143 postova

Ma kad bi meni dali ovlašćenje da pišem kazne, rado bih se cimao po gradu i zaustavljao izgrednike :) :) :)

Ma ne bi  morao da se cimas, samo stanes na jedno mesto, u ladovinu,  i pecash....ulova koliko hoces...

;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 272 postova

Ala su na ovom forumu sve fini ljudi ma to sve nevinašca ko da se ovo snima i direktno ide u SUP.

Slušajte bre ljudi nema smrti bez sudnjega dana.

Vozio sam motor bez kacige više nego sa kacigom,u jednom periodu života ne sećam se da sam trezan seo na isti,bežao sam muriji svaki put kada su me  zaustavljali,što radim i danas,a uvek sam imao regularan motor doduše retko registrovan(sirotinja).

Ne mogu da gledam očima pandure ne podnosim ih neću da im stajem,a nek probaju da me navataju pa da vidimo ko ima veća muda.

U životu možeš raditi šta god hoćeš dok ne dođe tvoje vreme,a kad dođe onda džabe i kacige i opreme i svega,gotovo je.

• Svrati ponekad, 272 postova

Ma imao si sreće što nisi natrčao na neku polupismenu budaletinu koji simbilizuje vlast u svom najsirovijem obliku.

E zbog jednog broja takvih ne stajem ni onima koji su korektni čisto da ja ne ispitujem ko je kakve naravi.

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ala su na ovom forumu sve fini ljudi ma to sve nevinašca ko da se ovo snima i direktno ide u SUP.

Slušajte bre ljudi nema smrti bez sudnjega dana.

Vozio sam motor bez kacige više nego sa kacigom,u jednom periodu života ne sećam se da sam trezan seo na isti,bežao sam muriji svaki put kada su me  zaustavljali,što radim i danas,a uvek sam imao regularan motor doduše retko registrovan(sirotinja).

Ne mogu da gledam očima pandure ne podnosim ih neću da im stajem,a nek probaju da me navataju pa da vidimo ko ima veća muda.

U životu možeš raditi šta god hoćeš dok ne dođe tvoje vreme,a kad dođe onda džabe i kacige i opreme i svega,gotovo je.

Blago tebi... SRBIJA!!!

Nije ni čudo što smo čmar sveta :(

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Svaki put kad mi pandur pridje i nepozdravi me rukom i nekaze mi "dobar dan gospodine" ja mu to prigovorim i opemenem ga kao i oni sto mene uvek nesto ispituju i stalno nesto seru.

Odakle tebi ideja da Policija treba da se tebi obraca sa Gospodine?  Persiranje je jedno, ali zahtevati na oslovljavanju je nesto sasvim drugo.  Uostalom policija niujednoj drzavi nije duzna da se obraca sa G-dine nego pridju i zatraze dokumenta.  Sto si vise drcniji prema njima to su oni gori prema tebi i u sukobu izmedju tebe i njih ti tj mi uvek izvicemo usrani deo motke.  S Policijom samo lepo na finjaka i nikada nisam imao problema cak i onda kada su me odvodili na "kaficu" razgovora u kafic "29. Novembra".

Naravo uceniji oni ce se prema tebi ponasati onako kako se i ti ponasas prema njima. 

Malo se raspitaj. Ja sam se dobro naoruzao informacijama, tako da mogu samo da mi povuku dim iz...auspuha. Ja sam za njih gospodin! Nismo mi zajedno ovce cuvali. A oni nisu Bogovi. Tako ce zaustaviti nekog ministra, isto nece znati ko je, pa ga nece kulturno pozdraviti i onda eto otkaza. Nikad se nikom nisam uvlacio, pa necu ni njima. Ma ko su bre oni? I sto ja moram fino sa njima? Ako je on kulturan i ja cu biti, ali ako vidim neki dzukacki fazon, onda sam i ja bezobrazan. kad god sam malo bio ostriji, onda i oni vide da nemogu bas tako gribi biti.  Samo mu trazis ime i prezime i broj znacke. Onda se oni zapitaju, sta ce to tebi. Pa nek se misle, mozda je moj cale ili neki rodjak budza, pa ce on videti svoje. Uvek sam kod sudije na suocenju rekao da je pandur bio grub i drzak i dobio sam sud. Onda oni kipe od besa. Ko je kriv, treba ga kazniti, a koga pandur drnda bez razloga, e onda treba pandura kazniti. Ponavljam, IZBEGAVATI PANDURE U SIROKOM LUKU!!!

Pa pazi, nikako ne mislim da treba svakoga da oslovljavaju sa gospodine.Mislim, bilo bi smesno da covek od 40 godina kaze meni balavcu "gospodine".Ali je isto tako nezamislivo da ti pandur vice iz kafica "Ej, stani" i onda ti pridje sa cackalicom u ustima i pocne da te drkeljise.Apsolutno podrzavam ovu akciju i kontrole treba da budu najrigoroznije moguce.Jos ako su panduri ok...Bice nesto.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja