DL4E 126 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što delujem pomalo... imao sam loš dan Prodao sam motor... No hard feelings..sto bi rekli... a nadam se da ce uskoro pasti neki jos bolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što delujem pomalo... imao sam loš dan Prodao sam motor... No hard feelings..sto bi rekli... a nadam se da ce uskoro pasti neki jos bolji motor Definitivno si novi Već je pao... ;D ;D ;D Pogledaj levo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Već je pao... ;D ;D ;D E nek je sa srecom i da te dobro sluzi. Valjda ce biti i par slicica uskoro, u nekoj drugoj temi naravno, da ne idemo previse u off topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan A da se vratimo malo na temu opet. Markone, da te pitam za par stvarcica u vezi Zuma. Interesuje me Zumo 500 konkretno, tj uzimam ga narednih dana 100%, ali ima par sitnica koje bih da razjasnim. 1. TMC. Kako realno funkcionise, kod nas prevashodno, a i u zemljama bivse Juge. Mislim na upotrebljivost, da li je to kod nas zazivelo, isplati li se kupovati taj dodatni modul? 2. Koje mem. kartice prihvata (SD, mini ili micro), i da li prihvata SDHC kartice. Jer sam na vise mesta naleteo na razne informacije, jedni kazu radi samo sa SD, drugi kazu radi i sa SDHC ali samo onim od 4GB, sa 8GB ne, a treci kazu radi i sa SDHC od 8GB. Ovo me opet interesuje zbog muzike, gledam koliko ce da mi ostane prostora ako snimim komplet evropu, adria i scg route na nju. Baj d vej, sa iscitavanjem teme sam tek stigao do 15. strane, pa ako si na ova pitanja vec odgovorio samo javi da ne pises dva puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A da se vratimo malo na temu opet. Markone, da te pitam za par stvarcica u vezi Zuma. Interesuje me Zumo 500 konkretno, tj uzimam ga narednih dana 100%, ali ima par sitnica koje bih da razjasnim. 1. TMC. Kako realno funkcionise, kod nas prevashodno, a i u zemljama bivse Juge. Mislim na upotrebljivost, da li je to kod nas zazivelo, isplati li se kupovati taj dodatni modul? Kod zumo je TMC prijemnik opcija. Dakle može da se dokupi ali ne funkcioniše u istočnoj Evropi jer nema TMC stanica. Na zapadu radi perfektno. Mada, TMC za motocikl... koji će ti? 2. Koje mem. kartice prihvata (SD, mini ili micro), i da li prihvata SDHC kartice. Jer sam na vise mesta naleteo na razne informacije, jedni kazu radi samo sa SD, drugi kazu radi i sa SDHC ali samo onim od 4GB, sa 8GB ne, a treci kazu radi i sa SDHC od 8GB. Ovo me opet interesuje zbog muzike, gledam koliko ce da mi ostane prostora ako snimim komplet evropu, adria i scg route na nju. Iskreno, nisam probao SDHC. Nisam ni gurao ništa više od 4GB jer nisam imao šta da stavim ni na 4GB Evropa je 1.43GB, ostalo je sića od par desetina MB svaka karta. Baj d vej, sa iscitavanjem teme sam tek stigao do 15. strane, pa ako si na ova pitanja vec odgovorio samo javi da ne pises dva puta Više se ni ja ne sećam šta sve piše na tih 23 strane. Čak sam neke informacije o zumo-u pisao u odvojenim temama pa se našao neki urednik da ih uglavi u ostalo. Tako da sad možeš da sediš i buljiš u 23 strane da bi nešto našao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Iscitah sve konacno..... uh... ... ali imalo je sta i da se procita. Jos par pitanja za Zumo: 2. Ako budes ikad bio u prilici da probas SDHC karticu od 8GB, javi kako je proslo. 3. Ko bese pominjao onaj Hello Biker... jesi bio u prilici da ga isprobas? Procitah na jednom review-u Garmina Zumo 550 na netu ovo "The new upgrade will allow the user to select if they want the phone audio to go to a bluetooth headset and the XM or mp3 audio to go to the hardwired headset. Effectively this will send the mono phone signal to the mono headset and the stereo audio to the hardwired speaker or headset at the same time." ali i dalje nisam siguran da li na zumo mozes istovremeno da uparis preko BT sa mobinlnim, a i BT set slusalica. 4. Da li ima tu mogucnost, da dok je uparen sa mobilnim, ispise tekst primljene SMS poruke na ekranu (kao sto mozes da primas pozive)? Ako ne, ti imas kanale preko kojih bi tako neku funkciju preporucio za buduce verzije. Samo citanje novopristiglih bi bilo dovoljno, nije da je hazardno (kao recimo slanje), ali cisto da vidim sadrzaj poruke pa da znam da li je nesto vazno za sta bih eventualno stao pored puta i odgovorio/nazvao. Ovako svaki put kad osetim da stigne neki SMS ne znam sta je pa moram ili da ignorisem ili da stajem i citam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo review sa neta http://news.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/06222007180733MWELWT.htm koga zanima.... NOTE: Yamaha helmets (BYE) are incorporating the Hello-Biker as the Blue-Voice helmets. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 3. Ko bese pominjao onaj Hello Biker... jesi bio u prilici da ga isprobas? Procitah na jednom review-u Garmina Zumo 550 na netu ovo "The new upgrade will allow the user to select if they want the phone audio to go to a bluetooth headset and the XM or mp3 audio to go to the hardwired headset. Effectively this will send the mono phone signal to the mono headset and the stereo audio to the hardwired speaker or headset at the same time." ali i dalje nisam siguran da li na zumo mozes istovremeno da uparis preko BT sa mobinlnim, a i BT set slusalica. Čekam spectra da dođe pa da probamo kako to radi u kompletu... zumo i jeste predviđen da se istovremeno upari telefon i bt slušalice. Jedino tako bt dobija punu vrednost i to radi savršeno. 4. Da li ima tu mogucnost, da dok je uparen sa mobilnim, ispise tekst primljene SMS poruke na ekranu (kao sto mozes da primas pozive)? Ako ne, ti imas kanale preko kojih bi tako neku funkciju preporucio za buduce verzije. Samo citanje novopristiglih bi bilo dovoljno, nije da je hazardno (kao recimo slanje), ali cisto da vidim sadrzaj poruke pa da znam da li je nesto vazno za sta bih eventualno stao pored puta i odgovorio/nazvao. Ovako svaki put kad osetim da stigne neki SMS ne znam sta je pa moram ili da ignorisem ili da stajem i citam. zumo ne podržava SMS. A moji kanali su slični tvojim Što se toga tiče, samo konkurencija će ih pogurati da odrade više Zato ja navijam da TomTom obori cenu pa da i zumo dobije neku realniju cenu... ali na žalost zumo nema konkurenciju trenutno pa se ni Garmin ne lomi oko cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan evo review sa neta http://news.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/06222007180733MWELWT.htm koga zanima.... NOTE: Yamaha helmets (BYE) are incorporating the Hello-Biker as the Blue-Voice helmets. E, ajde to isto iskopiraš u temu o komunikaciji! Tamo je vrednije nego ovde... ovde je to off Nije da nas ne interesuje, naprotiv, ali da ne mešamo babe i gospođe (nije da su žabe ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, mislio sam da vas interesuje komunikacija sa GPS-om, a i čovek je pitao Markone, kad ti odgovara sutra viđenje? Mogli bi da probamo da li i kako radi. I mene živo zanima. Moj tel je 063 500047, pa zvrcni (nemoj pre 11, ujutro me ubiše u firmi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Crypton S1000 navodjenje kroz Mostar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Markone, jel ima Zumo onaj fazon kao TomTom da kad idem u neko mesto/grad a hteo bih u centar grada (naravno, ne znam naziv ni jedne ulice) da ukucam go to city center ili tako nesto? Idem sutra u dva grada a to sto trazim je u centrima a ja ni u jednom nisam bio nikad Valjda ces do ujutru da vidis ovu poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 27, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Markone, jel ima Zumo onaj fazon kao TomTom da kad idem u neko mesto/grad a hteo bih u centar grada (naravno, ne znam naziv ni jedne ulice) da ukucam go to city center ili tako nesto? Idem sutra u dva grada a to sto trazim je u centrima a ja ni u jednom nisam bio nikad Valjda ces do ujutru da vidis ovu poruku Nikad ne spavam kada sam na zadatku Umesto da klikaš: Kuda idemo - Adresa... Treba da pretisneš: Kuda idemo - Gradovi... pa ukucaš ime grada a on će te dovesti do centra. Svakako obavezno proveri ("vidi kartu") gde će te odvesti. Samo pazi kada to radiš u Kanjiži da te saputnici ne gledaju čudno što si ih odveo u sporedne uličice, a ladno prošao očigledan centar Ja sam to uradio iz zezanja na jednoj od vožnji pre mesec dana, da vidim gde će me odvesti. A ekipa je mislila da idemo kod neke moje rodbine kada sam počeo da vijugam po mestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Markone, jel ima Zumo onaj fazon kao TomTom da kad idem u neko mesto/grad a hteo bih u centar grada (naravno, ne znam naziv ni jedne ulice) da ukucam go to city center ili tako nesto? Idem sutra u dva grada a to sto trazim je u centrima a ja ni u jednom nisam bio nikad Valjda ces do ujutru da vidis ovu poruku Nikad ne spavam kada sam na zadatku Umesto da klikaš: Kuda idemo - Adresa... Treba da pretisneš: Kuda idemo - Gradovi... pa ukucaš ime grada a on će te dovesti do centra. Svakako obavezno proveri ("vidi kartu") gde će te odvesti. Samo pazi kada to radiš u Kanjiži da te saputnici ne gledaju čudno što si ih odveo u sporedne uličice, a ladno prošao očigledan centar Ja sam to uradio iz zezanja na jednoj od vožnji pre mesec dana, da vidim gde će me odvesti. A ekipa je mislila da idemo kod neke moje rodbine kada sam počeo da vijugam po mestu ;D Cek, cek. Kod mene to nije tako (ovo kad mi kazu, poslao bih ih tri lepe... ) idem na 'where to' pa na 'adress' pa na me pita za zemlju a ja ukucam 'srbija' pa mi on kaze 'spell city' pa ja spelujem npr. Arandjelovac i on me odmah pita za ulicu....a ja ulicu ne znam.... Gde gresim? imam jos jedno pitanje, kad si vec u kancelariji Jel mogu du mu uopste ne zadam rutu, nego ga samo ukljucim a on da prati kuda se krecem. Izvozam nekih 500,600km, dodjem kuci i imam mapu kuda sam se vozio, i sve one parametre koje inace imam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 27, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek. Kod mene to nije tako (ovo kad mi kazu, poslao bih ih tri lepe... ) idem na 'where to' pa na 'adress' pa na me pita za zemlju a ja ukucam 'srbija' pa mi on kaze 'spell city' pa ja spelujem npr. Arandjelovac i on me odmah pita za ulicu....a ja ulicu ne znam.... Gde gresim? Prvo, što koristiš Englese umesto Serbian Šalim se... Odmah posle "where to" ti je greška! Ne ideš na "adress" već strelica na dole pa "cityes"... (nije mi uređaj tu a ja ga koristim na Srpskom) Dakle, umesto adrese treba da biraš ikonicu gradovi... pa onda on izbaci spisak a ti u dnu klikneš na engleski ekvivalent za "upisati" i pišeš mesto koje ti treba... imam jos jedno pitanje, kad si vec u kancelariji Jel mogu du mu uopste ne zadam rutu, nego ga samo ukljucim a on da prati kuda se krecem. Izvozam nekih 500,600km, dodjem kuci i imam mapu kuda sam se vozio, i sve one parametre koje inace imam? Eh, djuro, djuro... Moraćeš na obuku... sledeći put kada budeš dolazio u NS pozovi me pa da sednemo u neki kafić i sve ti lepo pokažem... Ne moraš da mu kažeš kuda hoćeš da ideš. Samo ga upališ, sačekaš da uhvati signal i kreneš gdegod. On automatski snima trek log. Snimaće ga sve dok ima memorije a to znači i nekoliko hiljada kilometara ako mu ne obrišeš trek log. Ako imaš još pitanja na MSN-u sam pa pucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek. Kod mene to nije tako (ovo kad mi kazu, poslao bih ih tri lepe... ) idem na 'where to' pa na 'adress' pa na me pita za zemlju a ja ukucam 'srbija' pa mi on kaze 'spell city' pa ja spelujem npr. Arandjelovac i on me odmah pita za ulicu....a ja ulicu ne znam.... Gde gresim? Prvo, što koristiš Englese umesto Serbian Šalim se... Odmah posle "where to" ti je greška! Ne ideš na "adress" već strelica na dole pa "cityes"... jebote, pa ja taj ceo meni nisam ni video (to sve sto ti se pojavi kad skrolujes dole!!!)...ijaoooo cega sve ovde ima!!! Markone, fala ti kao bratu! Ijaooooo blammmmm :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Samo ga upališ, sačekaš da uhvati signal i kreneš gdegod. On automatski snima trek log. Snimaće ga sve dok ima memorije a to znači i nekoliko hiljada kilometara ako mu ne obrišeš trek log. Ako imaš još pitanja na MSN-u sam pa pucaj ma znao sam ja da ima neka fora : Hvala ti jos jednom.....aj pa odoh ujutru, malo okolo naokolo do Zlatibora, da probam ovaj Rallye Pro 2 na 35C ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 27, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek. Kod mene to nije tako (ovo kad mi kazu, poslao bih ih tri lepe... ) idem na 'where to' pa na 'adress' pa na me pita za zemlju a ja ukucam 'srbija' pa mi on kaze 'spell city' pa ja spelujem npr. Arandjelovac i on me odmah pita za ulicu....a ja ulicu ne znam.... Gde gresim? Prvo, što koristiš Englese umesto Serbian Šalim se... Odmah posle "where to" ti je greška! Ne ideš na "adress" već strelica na dole pa "cityes"... jebote, pa ja taj ceo meni nisam ni video (to sve sto ti se pojavi kad skrolujes dole!!!)...ijaoooo cega sve ovde ima!!! Markone, fala ti kao bratu! Ijaooooo blammmmm :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Samo ga upališ, sačekaš da uhvati signal i kreneš gdegod. On automatski snima trek log. Snimaće ga sve dok ima memorije a to znači i nekoliko hiljada kilometara ako mu ne obrišeš trek log. Ako imaš još pitanja na MSN-u sam pa pucaj ma znao sam ja da ima neka fora : Hvala ti jos jednom.....aj pa odoh ujutru, malo okolo naokolo do Zlatibora, da probam ovaj Rallye Pro 2 na 35C ;D ;D Eh... 1200 GS Rallye Pro 2 35C ZLATIBOR :o Nosi se! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek. Kod mene to nije tako (ovo kad mi kazu, poslao bih ih tri lepe... ) idem na 'where to' pa na 'adress' pa na me pita za zemlju a ja ukucam 'srbija' pa mi on kaze 'spell city' pa ja spelujem npr. Arandjelovac i on me odmah pita za ulicu....a ja ulicu ne znam.... Gde gresim? Prvo, što koristiš Englese umesto Serbian Šalim se... Odmah posle "where to" ti je greška! Ne ideš na "adress" već strelica na dole pa "cityes"... jebote, pa ja taj ceo meni nisam ni video (to sve sto ti se pojavi kad skrolujes dole!!!)...ijaoooo cega sve ovde ima!!! Markone, fala ti kao bratu! Ijaooooo blammmmm :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Samo ga upališ, sačekaš da uhvati signal i kreneš gdegod. On automatski snima trek log. Snimaće ga sve dok ima memorije a to znači i nekoliko hiljada kilometara ako mu ne obrišeš trek log. Ako imaš još pitanja na MSN-u sam pa pucaj ma znao sam ja da ima neka fora : Hvala ti jos jednom.....aj pa odoh ujutru, malo okolo naokolo do Zlatibora, da probam ovaj Rallye Pro 2 na 35C ;D ;D Eh... 1200 GS Rallye Pro 2 35C ZLATIBOR :o Nosi se! ;D ;D ;D pa malo i ja..... :-[ E jos ovo pitanje...pliiiiizzzzz: Idem za Cajetinu (neka opstina na Zlatiboru) ali imam pauzu u Arandjelovcu. Kako da setujem Arandj. kao 'usutnu stanicu' (waypoint). Znaci - Cajetina via Arandjelovac? Nemam MSN kod kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan provalio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan provalio sam A ja misleći da je to sve, otišao na spavanje Za one koji ne znaju: zumo ima opciju "rute". Umesto adrese, odabere se Rute i tu se postavi početna, krajnja tačka i među tačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E djuro mojne da se brukas vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mio C320 vs Crypton S1000? Trazim GPS koji ima: 4.3 ekran, Track log, izlaz za slusalice, cena do 25000. Ova dva modela se uklapaju, S1000 kosta 17000 a Mio 23000 oba sa kompletnom Evropom. Ni jedan nije plavozub. Nisam siguran u brzine procesora ali Mio je na 400Mhz a S1000 isgleda na 300Mhz. Kazu da je ovo bitno samo kod rekalkulacija rute. Takodje, kazu da je Mio generalno kvalitetniji uredjaj. S1000 sam imao u rukama i svidja mi se, ne znam kakav bi trebao da bude Mio... Sta bi ste vi pre uzeli? Ima li jos neka bitna razlika? Izgleda da je S1000 najbolja kupovina!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan s1000 radi na 266MHz. Nije mnogo, ali tera iGo8 bez problema Verujem da bi sa bržim procesorom došao i brži odziv na touchscreen komande, kao i brže pomeranje mape po ekranu... Mio je, koliko shvatam, već renomirani proizvođač, za razliku od Cryptona. Savetujem ti da u razmatranje uzmeš i podršku prodavca/proizvođača. Jedino što je meni lično ružan Mio interfejs, ali to se lako da promeniti, ako je isti fazon kao Crypton (kartica, blabla). Ja ti savetujem da kupiš Mio, pa da vidim i njega uživo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj Mio... u Nemackoj 130e! Ako bih ga nabavio tamo, kupio bih ovde za 5500din karte, ali sta sa navodjenjem na srpskom i srpskim menijima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nauči švapski... lep jezik. Ako je iGo platforma, će sredimo uz pasulj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...