Bera 36 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Štap ( hromirani deo ) nov neoriginalan 150 eur. 062-8240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu cizmu od bandita 600 98god ako si zainteresovan, samo da vidim da li je leva ili desna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Štap ( hromirani deo ) nov neoriginalan 150 eur. 062-8240866 nemam ti ja toliko para druze to mi bas treba al dajte nesto polovno i povoljnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu cizmu od bandita 600 98god ako si zainteresovan, samo da vidim da li je leva ili desna meni ne treba cizma, moja je ispravna, treba mi stap, ako to imas bilo bi super pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan posteno, povoljnije od ovoga neces naci, ja sam za moj stap dao 180 evra (samo hromirani deo) jedino resenje ti je da nadjes kriv pa da ispravljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako necu jbt? To za sta covek ovde trazi 150e ljudi nude za 100, novi, original(pravo iz japana) od ovlascenog dilera kosta 130e dacu vam broj od coveka ako mi ne verujete, zato je ovo sumanuto da dam za neoriginal 150. imao sam ponudu za stap od bandita za 80e ali nije mogao da se napakuje na moju viljusku, pa mi je isti covek nasao stap od novijeg bandita koji je istih dimenzija kao moj i izasao je iz ose maksimalno 1cm sto se ispravlja bez problema, covek mi je poklonio zato sto je nazovi kriv, a prvi put me vidi. i radije cu njega da castim 100e jer je posten covek nego da me tamo deru za nesto sto znam da ne kosta toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako necu jbt? To za sta covek ovde trazi 150e ljudi nude za 100, novi, original(pravo iz japana) od ovlascenog dilera kosta 130e dacu vam broj od coveka ako mi ne verujete, zato je ovo sumanuto da dam za neoriginal 150. imao sam ponudu za stap od bandita za 80e ali nije mogao da se napakuje na moju viljusku, pa mi je isti covek nasao stap od novijeg bandita koji je istih dimenzija kao moj i izasao je iz ose maksimalno 1cm sto se ispravlja bez problema, covek mi je poklonio zato sto je nazovi kriv, a prvi put me vidi. i radije cu njega da castim 100e jer je posten covek nego da me tamo deru za nesto sto znam da ne kosta toliko. Ako ti tražiš ovaj deo sa brojem 18 onda pitaj ovlašćenog dilera koja je cena , evo ti fabrički broj 51110-20C00 po mom znanju košta 206,24 eur . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan 130e kosta stvarno... nema veze ipak bih radije kupio celu viljusku sa trouglovima. ima li ko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...