aslservis 93 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze prodajem r6-icu.Godiste je dve hiljadito ali je model za 2001'.Zadnja svetla su mu odvojena okrugla,retrovizori su neki sportski a prednji farovi su sociva,placeni u louisu 180eura(nesto slicno kao na novim R jedinicama).Motor je u extra stanju,uvezen je pre godinu dana ali jos nije registrovan tako da ide na ime kupca.U poslednjih 2 meseca sam stavio nov lanac i lancanike,ulje i filter (Bardahl 10w-40),reparirana je prednja viljuska,ocisceni i podeseni karburatori,nastelovani ventili,sve su nove plocice kocnica.i pre par dana je legao nov akumulator.Gume su na nekih 70-80% zivota.na motoru je ofarban samo rep,ostalo je u prvoj boji (crveno beloj).Masina nije nikad otvarana a na satu pise 22000km,da li je to za verovati ne znam ali masina radi kao da je to stvarna kilometraza...motor jednostavno sapuce Ulaganja nema nikakvih sem registracije.ZA legalnost i ispravnost motora garantujem. zamene me ne interesuju. Cena je 3100eura tel/060/090-90-93 p.s. slike ce biti za par dana samo da mi aparat dodje sa popravke posto mi je pao sa motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan motor je od danas registrovan na mom imenu i citav rep je presvucen karbonom bruka izgleda cena je 3250 evropskih dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo i par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje...3200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto su mi potrebne pare da zatvorim neki kredit 2900eura :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar je to visoka cena za motor bez dinara,tacnije pare ulaganja??????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Teska vremena priujatelju......cena je vise nego mala.....naci ce se vec neko.....srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan druže..cema je bruka mala, a motor izgleda super... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 2500EURA zadnja cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...