Mario M. 53 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakva iskustva imate oko zastite motora? Sta se pokazalo kao najdelotvornije? Moje misljenje je da je najbolji neki uredjaj za pracenje ako tako nesto postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan procackaj malo po searchu, znam da je bilo dosta tema o zastiti. gps blokatori nisu nesto skupi, tako da je pitanje koliko gps tracking pomaze kod malo ozbiljnijih lopova? uglavnom se ljudi slazu da najbolje kombinovati vise zastita, po sistemu da je lakse ukrasti neki drugi, nego oko tvog da se bakcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio na nesto ovako http://www.youtube.com/user/kipkay?blend=1&ob=5#p/u/2/LyjKbMlaMbM Vise sigurnost ako se nesto desi, posto sam imao iskustva da mi iz dvorista ukradu, pa necu ga valjda zakljucavati lancima i katancima svakih 5 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Za nekih 30$ ova sprava bi trebalo da ucini sve tvoje napore uzaludnim, pa bih ipak preporucio stare dobre lance i katancu uz alarm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidjaju mi se komentari. Po kom principu radi? Postoji li nesto slozenije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, najbolje resenje bi ti bilo neki jeftiniji alarm sa pejdzerom, i neki lanac, pa po potrebi koristis jedan ili oba vida zastite. Video sam kod Arakisa u Laboratoriji da prave i obicne alarme sa dojavom na mobilni telefon, tako da imas dosta opcija, GPS pracenje je najskuplja od navedenih, a nije i najsigurnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nebitna je cena, ne bih stedeo na tome pa posle da placem. Stavio bi sve sto postoji, a gps lepo ustekam negde i ako se nesto desi eto mene za 5 min ponovo na motoru. Edit: http://gpspracenje.co.rs/gps-pracenje-vozila-uredjaji/vt800-gps-traker.html 180 e uredjaj, plus 6 e mesecna pretplata na koriscenje usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...