lalajko 2024 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom koristi. Danas sam registorvao Afriku. Po navici, otisao sam prvo u firmu gde registrujem i auto, raspitam se o ceni. 3900 takse i 7590 osiguranje kod Dunava. Ali, ne rade tehnicke preglede motocikala. Razocaran, odem u novo otvorenu "radnju" u bivsoj Strelinoj garazai (lazarevcani znaju gde je to). Iznenadjenje: takse 2300 din! Osiguranje isto, posto cenu Diktira Dunav. Pitao sam radnicu da proveri jos jednom cene, da me ne vrate iz MUP-a, ne, kaze, to je to! OK. Odem u MUP i udare mi pecat u saobracajnu! Znaci, sve je u redu. Sad, nije mi jasno kako je to moguce, 1600 din nije mala razlika? Radnica sa kojom sam razgovarao, kaze da moj motor spada u kategoriju "do 900 ccm"!? Ja sam mislio da ide do 750, pa neka veca (ne znam tacno). Znaci za sve do 900ccm, po njoj registracija kosta ukupno oko 9800 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 12, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan do 900ccm ?! ??? to prvi put cujem ... do sad su kategorije bile 500-750 , 750-1100 i preko 1100 ccm , a nisam cuo da se nesto menjalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan do 900ccm ?! ??? to prvi put cujem ... do sad su kategorije bile 500-750 , 750-1100 i preko 1100 ccm , a nisam cuo da se nesto menjalo... Tako je i nikako dugacije.TDM 850 sa zelenim kartonom oko 20.000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan do 900ccm ?! ??? to prvi put cujem ... do sad su kategorije bile 500-750 , 750-1100 i preko 1100 ccm , a nisam cuo da se nesto menjalo... Tako je i nikako dugacije.TDM 850 sa zelenim kartonom oko 20.000 dinara Onda ti se itekako isplati da registrujes u Lazarevcu, bar dok se teta ne nauci poslu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate cenovnik: http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm i nema kategorije do 900 Ipak je prva teta bila u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nema kategorije od 900 ccm, ni za takse, niti za osiguranje, za takse su razredi do 250, do 750, do 1100 i preko, za ekolosku taksu su granicne kubikaze 125, 700, 1300 pa navise (idu do bneverovatnih 3000 ali hajd' sad), dok su za osiguranje granicne vreednosti razreda 50, 100, 175, 250, 500 i 750 ccm. Granicna kubikaza za sumanute iznose je 1100 ccm dok snaga ne utice ninasta a godiste ume takodje da napravi zbrku. Van Beograda su redovno neke takse nize jer to diktira sama opstina, mislim da Lazarevac kao beogradska opstina mora imati iste takse kao i gradske opstine ali nisam siguran potpuno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate cenovnik: http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm i nema kategorije do 900 Ipak je prva teta bila u pravu ;D Jeste, ali je i teta u MUP-u prihvatila ono sto je napisala druga teta. Sta ce sada biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa napisao si broj telefona na registracionom listu, ako ustanove nepravilnosti zvace Te da dodjes i da naknadno doplatis sta treba da doplatis, to se ionako ustanovljava naknadnom kontrolom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate cenovnik: http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm i nema kategorije do 900 Ipak je prva teta bila u pravu ;D Jeste, ali je i teta u MUP-u prihvatila ono sto je napisala druga teta. Sta ce sada biti? Verovatno si im se dopao, ne preostaje ti ništa drugo nego da ih provozaš... i platiš piće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate cenovnik: http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm i nema kategorije do 900 Ipak je prva teta bila u pravu ;D Jeste, ali je i teta u MUP-u prihvatila ono sto je napisala druga teta. Sta ce sada biti? Verovatno si im se dopao, ne preostaje ti ništa drugo nego da ih provozaš... i platiš piće E da, rece mi ta zena da im se cesto ljudi vracaju donoseci po 200gr kafe i slicno. Neverovatno ljubazne musterije, kaze ona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan jeli bi to netko od vas te cene preveo u eure.....čisto radi usporedbe, da vidim, koja je razlika kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan jeli bi to netko od vas te cene preveo u eure.....čisto radi usporedbe, da vidim, koja je razlika kod nas... 1e = 81 Din (priblizno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 12, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 1 euro = cca. 80 dinara za moj motor ukupna registracija oko 13 000 din , to je oko 160 eura tvoj r1200c bi spadao u najskuplju kategoriju (preko 1100ccm ) , oko 400 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam: prosle godine za moj auto sam platio osiguranje i takse ukupno 24000 din. Danas svratim u ovu firmu (gde sam i motor registrovao, pogledaj prethodne poruke) i saznam da je sveukupni trosak nesto preko 15000 dinara. U firmi gde sam ranije registrovao ne zelim ni da pitam! Auto ima 2000ccm i 65KS, za poredjenje. Pa ako ovih dana registrujete motor ili auto ne bacajte novac, registrujte ovde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 20, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E kazem ja da je Srbija "obecana zemlja" bar sto se tice motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zato i treba da se potrudimo oko obaranja cene registracije motorcikala,,ili za kvartalno registrovanje sto je mozda i bolja opcija,,nadam se da ce mas nesto uraditi po tom pitanju,ili sci jeva peticija,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan zato i treba da se potrudimo oko obaranja cene registracije motorcikala,,ili za kvartalno registrovanje sto je mozda i bolja opcija,,nadam se da ce mas nesto uraditi po tom pitanju,ili sci jeva peticija,,,,,, Kolko si potpisa ti skupio? Ne potpisuje se peticija sama od sebe Ja sam za auto registraciju platio 10.000 a za motor 5.000 a motor mi ima 4 puta manju kubikazu, 4 puta manje konja, 5 i po puta stariji... Da li treba vise da platim za auto ili manje za motor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zato i treba da se potrudimo oko obaranja cene registracije motorcikala,,ili za kvartalno registrovanje sto je mozda i bolja opcija,,nadam se da ce mas nesto uraditi po tom pitanju,ili sci jeva peticija,,,,,, Kolko si potpisa ti skupio? Ne potpisuje se peticija sama od sebe Ja sam za auto registraciju platio 10.000 a za motor 5.000 a motor mi ima 4 puta manju kubikazu, 4 puta manje konja, 5 i po puta stariji... Da li treba vise da platim za auto ili manje za motor??? pa vise za auto da platis,,,,a skupljanje valjda ide po moto klubovima,,ja u subotu potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, pustite MAS na miru, zelim da kazem da ovde mozete ustedeti nekakve pare: 1. Moj motor: 9800 umesto >13000 dinara. 2. Auto 15000 umesto >24000 dinara. Sutra cu okaciti ovde telefon firme pa se uverite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E, pustite MAS na miru, zelim da kazem da ovde mozete ustedeti nekakve pare: 1. Moj motor: 9800 umesto >13000 dinara. 2. Auto 15000 umesto >24000 dinara. Sutra cu okaciti ovde telefon firme pa se uverite. nisam mislio nista lose pod tim kad sam rekao mas,,ili sci,,,soryyyyy :-[ :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan E, pustite MAS na miru, zelim da kazem da ovde mozete ustedeti nekakve pare: 1. Moj motor: 9800 umesto >13000 dinara. 2. Auto 15000 umesto >24000 dinara. Sutra cu okaciti ovde telefon firme pa se uverite. Kako bre?! E Lalajko svaka ti cast, koji si srecnik mada mi ta agencija lici na agenciju iz Zone Sumraka, koju mogu da nadju samo odabrani Ja u Nisu iz godine u godinu placam registraciju sve vise i vise (i za motor i za auto). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ta firma radi potpuno legalno vec dve godine, ali sam ja bio kreten pa nisam dolazio da pitam za cenu registracije, smatrajuci da to mora da bude svuda isto (kao sto i mora, i dalje to mislim). Ubedjen sam da oni negde grese, ali me to ne interesuje, dokle god mogu da ustedim lovu. Mislim da se za razliku od 9000 dinara za auto recimo, isplati doci iz Nisa i reistrovati auto - mislim da danas mozes to da uradis u bilo kom MUP-u. Da ne pricam o komsijama iz Beograda - ako bas zele da bacaju pare nek registruju u svojoj opstini... E, da... tu se obavlja i tehnicki pregled po ceni od 100 (sto) dinara. Osiguranje ide kod Dunava na 8 polumesecnih rata preko platnog spiska (dobijete papire za overu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E, da... tu se obavlja i tehnicki pregled po ceni od 100 (sto) dinara. Osiguranje ide kod Dunava na 8 polumesecnih rata preko platnog spiska (dobijete papire za overu). kako bre tehnicki za 100din,,pa svuda je preko 1000,,pa to je zlatni rudnik,,,,, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, da... tu se obavlja i tehnicki pregled po ceni od 100 (sto) dinara. Osiguranje ide kod Dunava na 8 polumesecnih rata preko platnog spiska (dobijete papire za overu) U NS je 1200 din samo tehnicki pregled. Sta ti je Srbija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kod nas u amd u se ranije dobijao besplatan tehnicki ako registrujes vozilo kod njih,,valjda osiguranje ako uplatis kod njih itd,,,al su i to sad ukinuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...