mile fazer 4464 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan brat i sestra u Istarskoj narodnoj nošnji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ada, opet, ista meta isto odstojanje Obožavam zalaske tamo Ovo je od sinoćke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jul 9, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsene pripreme za putovanje. 15-ak dana, Bosna, Crna Gora, Srbija, solo, kampovanje. Trudio sam se da bude sto vise vanasfaltnih deonica a asfalt koji nije mogao da se izbegne je uglavnom na lokalnim putevima Polazak sutra. EDIT: mozda bude i poneka fotka kad' se vratim, nosim tehniku 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Jul 9, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cacak, pre par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 9, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Parkić u toplom predelu, sa neobičnim kaktusom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 9, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 9, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Neobična simbioza, a potom igra mora, vetra i sunca... Ovih dana u Grčkoj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 10, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan i bambusi Ako je tako ondaK.... Kristin i bambusi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 12, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Beograd, savezna država Montana. Grad je osnovan krajem 19-og veka, a ime je dobio kao znak zahvalnosti Srpskim investitorima koji su finansirali izgradnju dela železnice kroz Montanu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan grčke skaline 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo u planine Pogled iz debele 'ladovine Moje selo by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 12, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad sam se vec toliko nabuljio u ovu fotku, da pitam: Gdje se nalazi ovaj fantasticni prizor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moje selo Lipenovic, kod Krupnja, Radjevina- zapadna Srbija Raj za ljubitelje lepih seoskih predela, ali i za nas endurase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 13, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vasar u Dobrom potoku, Petrovdan Ove godine bilo malo ljudi, kriza Inace Dobri potok je udaljen oko 3 km od centra grada, tu je mala crkva i jos dosta zanimljivih objekata, lepo je obici kad nema naroda Inace, svako godine na Petrovdan se odrzava vasar i igra se kolo za dukat Moze da igra ko god hoce, a pobednik dobije dukat Vasar by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 13, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja lična fotografija godine... Ponosan sam što radim u ovoj školi... Kurs za početnike... U crno-beloj majci i sa naočarama je moj kolega instruktor Erik koji objašnjava sledeću vežbu. Momak levo pored njega koji gerstikulira je prevodilac za gluvo-neme. Naša škola ima najpre moralnu, pa onda zakonsku, obavezu da osobama sa hendikepom omogući (koliko je u našoj moći) da završe naš kurs. U ovom slučaju to je značilo unajmljivanje dvoje prevodilaca (momak levo i žena Crnkinja u pozadini) za gluvo-nemu devojku u roze jakni koja je želela da nauči da vozi motor. Bila je jedan od najboljih polaznika kursa ovog meseca, i položila je testove vožnje sa nadprosečnim ocenama. Joki, neka te Gospod čuva dok voziš motor u svom nečujnom svetu. Moto škola Arojo Volnat, Kalifornija (Joki na motoru: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9239-tvoja-omiljena-moto-slika/page__view__findpost__p__1337805) 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 13, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @motoholic Toliko velikodušno, da nemam srca da stavljam neku narednu fotku, nek ova tvoja traje, Balkan te je iznedrio...Svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 13, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, ja nisam gazda škole, ja tu samo radim. Dakle nije moja velikodušnost; prevodioce je obezbedila i platila škola. Samo, eto, hteo sam da kažem da mi je drago da radim u firmi koja posluje ljudski, ispravno. Gazda škole je Ron; prva slika u ovim portretima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23047-portreti/page__view__findpost__p__1199539 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 14, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo je zeznuto bez sluha. Kako ce cuti sirenu? Mi vozimo s cepovima, ali opet se cuje tu i tamo po nesto sto moze da znaci nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 14, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moj macak, strasan-najstrasniji IMG_8067 by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, ja nisam gazda škole, ja tu samo radim. Dakle nije moja velikodušnost; prevodioce je obezbedila i platila škola. Samo, eto, hteo sam da kažem da mi je drago da radim u firmi koja posluje ljudski, ispravno. Gazda škole je Ron; prva slika u ovim portretima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23047-portreti/page__view__findpost__p__1199539 pitanje. škola koja posluje ljudski? dali to znaci da je kategoriji djece sa takvim zdravstvenim nedostatkom obezbjeđeno besplatno školovanje.ako je tako onda su vlasnici škole zbilja senzibilizirani i voljni izaci u susret djeci sa tavim zdravstvenim hendikepom. pitam iz razloga što mi se prethodni postovi preklapaju pa vidim samo dio slike i par slova a možda je vec receno, kao i cjeli ovaj post koji citiram. dodao bi pitanje da kako je to uopce moguce biti ucesnik u prometu bez sluha 100%, neznam dali je to moguce i kod nas makar mislim da nije jer se na sluhu i vidu pada na ljecnickom pregledu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 15, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Malo je zeznuto bez sluha. Kako ce cuti sirenu? Mi vozimo s cepovima, ali opet se cuje tu i tamo po nesto sto moze da znaci nekad. Ako može kola, može i motor... ... pitanje. škola koja posluje ljudski? dali to znaci da je kategoriji djece sa takvim zdravstvenim nedostatkom obezbjeđeno besplatno školovanje.ako je tako onda su vlasnici škole zbilja senzibilizirani i voljni izaci u susret djeci sa tavim zdravstvenim hendikepom. pitam iz razloga što mi se prethodni postovi preklapaju pa vidim samo dio slike i par slova a možda je vec receno, kao i cjeli ovaj post koji citiram.dodao bi pitanje da kako je to uopce moguce biti ucesnik u prometu bez sluha 100%, neznam dali je to moguce i kod nas makar mislim da nije jer se na sluhu i vidu pada na ljecnickom pregledu. Ovde se radi o moto školi. Kurs košta isto za sve; a u ovom slučaju škola je unajmila i platila prevodioce da devojka može da nesmetano pohađa kurs vožnje. Diskriminacije nema; ko položi testove, taj dobija dozvolu. Samo da napomenem jednu stvar... Gluve osobe ne smatraju sebe hendikepiranim, već da jednostavno žive drugačiji način života. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem jednu stvar... Gluve osobe ne smatraju sebe hendikepiranim, već da jednostavno žive drugačiji način života. ovo je odlična vest! već sam počeo da brinem o tome kako ću proći test sluha za produženje vozačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Malo je zeznuto bez sluha. Kako ce cuti sirenu? Mi vozimo s cepovima, ali opet se cuje tu i tamo po nesto sto moze da znaci nekad. Ako može kola, može i motor... ... pitanje. škola koja posluje ljudski? dali to znaci da je kategoriji djece sa takvim zdravstvenim nedostatkom obezbjeđeno besplatno školovanje.ako je tako onda su vlasnici škole zbilja senzibilizirani i voljni izaci u susret djeci sa tavim zdravstvenim hendikepom. pitam iz razloga što mi se prethodni postovi preklapaju pa vidim samo dio slike i par slova a možda je vec receno, kao i cjeli ovaj post koji citiram.dodao bi pitanje da kako je to uopce moguce biti ucesnik u prometu bez sluha 100%, neznam dali je to moguce i kod nas makar mislim da nije jer se na sluhu i vidu pada na ljecnickom pregledu. Ovde se radi o moto školi. Kurs košta isto za sve; a u ovom slučaju škola je unajmila i platila prevodioce da devojka može da nesmetano pohađa kurs vožnje. Diskriminacije nema; ko položi testove, taj dobija dozvolu. Samo da napomenem jednu stvar... Gluve osobe ne smatraju sebe hendikepiranim, već da jednostavno žive drugačiji način života. hvala za tumacenje i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 15, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Paun- Indijanac Paun by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...