Mostarac 5075 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitan beton, fotografiji je naziv Medo, on je dobar. Nego dajte vaše fotografije umjesto što pametujete... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 30, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slike onda Ne znam zasto, ali mi se bas svideo ovaj cvet, pa sam mora da ga slikam Neka vrsta puzavice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 30, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A zašto su ti na patikama pertle plave? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 30, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Mostarac, drag si mi ALI..... Da nije taj beton malo PLAV ? Trebalo bi da je beo Nemojte vise jahati coveka. Jednostavno voli foto sop i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 31, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan A zašto su ti na patikama pertle plave?Photoshop Arso, shvata Mostarac da se ja salim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Mostarac, drag si mi ALI..... Da nije taj beton malo PLAV ? Trebalo bi da je beo Nemojte vise jahati coveka. Jednostavno voli foto sop i to je to. Jahati ?! E svašta, neprijatnostima nigdje kraja, Bože pomozi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan evo još koja od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1658 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Cer 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad ides na cas i vidis jednu od ucenica kako se muci da zalepi neki papir na oglasnu tablu.... Onda u Tarzan fazonu, dok ti nudi i makaze da preseces lepljivu traku, ti to lepo damski pregrizes zubima, zalepis papir i nastavis dalje ka ucionici.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pogled sa jednog vrhunskog vidikovca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Centralna kompozicija. image hosting over 10mb 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11887 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji poceli opasno da se sire,dosao kuci da uteram kola kad ono ne moze(bilo mi smesno kako je poslagano s ciljem da zauzmu moje mesto) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac daj vecu rezoluciju Evo malo veću... Zašto ? image hosting over 10mb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Žaba iz kanala Dunav-Tisa-Dunav. Kad se uveliča, vide se komarci kako joj piju krv sa glave. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Jun 1, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bas grozna žaba...prva fotka je odlicna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 1, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan drugari, neka bude jedna fotka dnevno.... i nek bude ispraćena s par reči o njoj a ne samo smajlići... zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac daj vecu rezoluciju Evo malo veću... Zašto ? image hosting over 10mb Da vidim malo bolje detalje i sve to, a ne ovako na sitno. Nego taj postimg nesto jebava. Uvek je klik na fotku direkt link na sajt, ne na vecu fotku Tako i radim, ali ovaj sajt ih zamuti... Ima li neki drugi, jednostavan poput postimg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 1, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ima http://dodaj.rs/ A ako kliknes : Dodatne mogućnosti : Iskoci ti podesavanje rezolucije koje zelis Samo otkaci levo, da zapamti, videces i sam. I to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Divlja ruža. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ima http://dodaj.rs/ A ako kliknes : Dodatne mogućnosti : Iskoci ti podesavanje rezolucije koje zelis Samo otkaci levo, da zapamti, videces i sam. I to je to. Ej, hvala, uspio sam i meni se čini da je u redu. Maski briši šta je višak slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...na vratima WC u jednom lokalu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna divlja ruža... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 2, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 3, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam fasciniran mesecom. Volim da ga slikam. Evo još jednog iz serije slika. Ovde je žižna daljina 516mm, slikano bez stativa. Lokacija, Bela Crkva, moje dvorište 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...