alexanto 5185 Napisano Februar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: dao i plusić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 27, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Lijep zvuk... windows print screen 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 27, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan najlepši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 27, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan najlepši Jedan dio rijeke je u brzacima, predivno žuborenje, a drugi 50m uzvodno, voda miruje, ništa se ne čuje, samo crkvut ptica, mir, tišina, spokoj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 27, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Zub vremena... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Reci "cheese" ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 28, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Oko moje, bratanac, stidljivko 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Barica u komšiluku. image upload software 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 28, 2014 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Viktorijanska kuća Bozeman, Montana 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11646 Napisano Februar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam izigravao Ferdinanda malo Inače, slikano je telefonom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 28, 2014 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Porastao i moj ljubimac 19kg za 3 mjeseca je fin napredak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za vecerasnju zurku. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Uplakani Kaćun. adult photo sharing 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 1, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ni zrno obrade 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Mart 1, 2014 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu s vremena na vreme čovek treba sebe da usreći...ja sam to juče uradio sa Nikonom D7100 Danas se ceo dan vežbalo A za nas bajkere lepa vest...zima prolazi...barem po slici... image gratuite à télécharger 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 2, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bravo marre! poslušno nek te služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka - relaksacija. image upload 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 2, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan river.. by Aleksandar Šumi, on Flickr Evo od mene jedna prolecna, put ka Vodenoj Pecini, na putu ka selu Brekovo(Arilje), svima preporucujem da posete ovo mesto.. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Scena koja me je dočekala ispred prodavnice sira na planini Vlašić . "Gazda" koji je očigledno dovoljno zaradio taj dan, odlučio je da zatvori radnju prije vremena i ode u "ladovinu. Kakav šamar kapitalizmu ! (fotkao sam telefonom) 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 3, 2014 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan “Ni sneg, ni kiša, ni vrućina, ni mrak neće sprečiti naše kurire da hitro isporuče pošiljke koje su im poverene.” – Moto konjičke poštanske službe Persijske Carevine, peti vek pre naše ere (zabeležio Herodot). Ovaj moto mi se svideo još od prvog puta kada sam ga pročitao, pa se i ja trudim da ga se pridržavam u mom poslu. Poslednjih par dana u južnoj Kaliforniji vlada nevreme, i deo naselja gde stanujem je evakuisan zbog lavine blata koja se obrušila sa obližnjih brda. To su ista brda koja sam pre nekoliko meseci slikavao kako gore u požaru. Sve moto škole su, naravno, otkazale sve kurseve. Ja sam po rasporedu imao zakazan večernji čas na poligonu od 18h do 23h, i otiš’o sam na radno mesto jer nisam bio siguran da li je škola javila učenicima da časa neće biti. Izgurao sam motore na poligon, upalio ih da se zagreju, postavio čunjeve, i uključio reflektore. Bez obzira na nenormalan pljusak, u zakazano vreme pojavilo se šest učenika, i sa sobom uredno donelo kacige i potrebnu opremu. U duhu demokratije, ostavio sam im da odluče da li žele da uče da voze motor tada po mraku i kiši, ili žele da otkažemo čas i dođu kada bude lepše vreme. Upozorio sam ih da iako jesam voljan da im održim čas ako to žele, nema popuštanja zbog nevremena: moraju da odvoze svih pet sati i polože test po istim standardima kao i kad je sunčano i suvo. Svih šest su glasali za održavanje časa. Ostatak noći kiša je naizmenično padala i prestajala. Iako mokri do gole kože, sva šestorica su junački odvezli sve vežbe, i u 23:00 i poslednji učenik je položio test vožnje. Užitak je raditi sa ovakvim učenicima. Inspirativno, čak. To sam im i rekao na kraju, i rekao im da bi bili idealni jahači Persijske poštanske službe. Taj deo me nisu razumeli. 1. mart 2014 Moto Škola Arojo Volnat, Kalifornija 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan divota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Mart 3, 2014 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ... Užitak je raditi sa ovakvim učenicima. Inspirativno, čak. To sam im i rekao na kraju, i rekao im da bi bili idealni jahači Persijske poštanske službe. Taj deo me nisu razumeli. Izuzetno kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prošli tjedan na skijanju u Italiji ( Kronplatz ) i kod recimo negde - 6 °C i stvarno prekrasnom vremenu naletih na ovog "vručeg" Norvežanina. Skijao je za sve pare i to bez gača. Da ste samo žene videli kako su gledale 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 3, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan train.. by Aleksandar Šumi, on Flickr Jedna iz voza.. Linija Beograd - Bar stanica Kosjeric.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...