GuMi5 3108 Napisano Septembar 15, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 16, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pula. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 16, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima u Tuzli @Momentum? Pretpostavljam da si tamo išao ili prolazio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, bio sam u Tuzli. Ovo sam malo testirao kako P20 Pro slika u mrklom mraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2644 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I kako si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo pogledaj Na tom parkingu, tj nije to ni parking, to je neki put iza benzinske pumpe gde se okupljaju, svetla ima jako malo, skoro totalni mrak. Slikao sam benzinsku pumpu jer je jedino ona osvetljena. Inace ovo je sve na AUTO podesavanju, u Pro modu se dosta kvalitetnija fotka moze napraviti. Sto se tice low light fotografije, cini mi se da nema boljeg. Imao sam 6S iPhone pre P20 Pro, kamere su razlika nebo i zemlja. U rukama iskusnog fotografa, ovaj telefon pravi strasno dobre fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 16, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2644 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Momentum said: Pa evo pogledaj Na tom parkingu, tj nije to ni parking, to je neki put iza benzinske pumpe gde se okupljaju, svetla ima jako malo, skoro totalni mrak. Slikao sam benzinsku pumpu jer je jedino ona osvetljena. Inace ovo je sve na AUTO podesavanju, u Pro modu se dosta kvalitetnija fotka moze napraviti. Sto se tice low light fotografije, cini mi se da nema boljeg. Imao sam 6S iPhone pre P20 Pro, kamere su razlika nebo i zemlja. U rukama iskusnog fotografa, ovaj telefon pravi strasno dobre fotke. Pogledao 100% crop, pa zato i pitam. Šta znam, za moj ukus je to previše obrade. Previše je podignuta ekspozicija, pa je onda šum previše ispeglan i ono nije više fotografija, ono je crtež. Bez namere da osporim kvalitet kamere, čini mi se da nije toliko do kamere koliko je do softvera. Čini mi se da je Huawei lepo prepoznao koji segment može da gura, i otišao je jedan korak dalje od svih. I vidim to je uspešno, nema korisnika koji nije jako zadovoljan, što je zaista dobra stvar. Ja sam baš kada je izbačen P20 Pro birao novi telefon, i razmatrao sam malo i njega, ali je ipak presudio subjektivni osećaj u ruci, pa sam uzeo S8. Kasnije mi je malo bilo krivo zbog toga, ali šta sad. Kako god, onome ko uzme DSLR sa dobrim staklom u ruke kamera na telefonu nikada nije dovoljno dobra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2644 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I da ne ispadnem totalna bitanga: Nije baš fotografija dana, ali može da prođe ja mislim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pardon ovo je originalna fotka, ta gore je sa nekim filterom na instagramu Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kroz Njemačku... upload photo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Septembar 18, 2018 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano Septembar 19, 2018 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Negde u Francuskoj... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 19, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Austrija 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Septembar 23, 2018 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija nije nova, slikao sam prije par godina. Ovaj zlatni djecak je sad vec polako stari momak, mada se jos neda. Maca nam je odlutala odavno, al je ovaj trenutak ostao zabiljezen. Kad njih dvoje mogu zajedno, sta nas sve ostale opravdava da se svadjamo i bijemo na bilo kom nivou? 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 23, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tavničko jezero 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17371 Napisano Septembar 24, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2405 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Tresije juce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Hot Toys figura iz Terminatora ... Ako se malo bolje zagledate izgleda kao da je Svarci ziv Nikon D7100 Nikon 40mm macro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan @Boris_LION Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan figurice su vrhunske ali su bolesno skupe. i sve se rade u razmeri 1:6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, negdje u Njemačkoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 28, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Mostarac je napisao: Jutros, negdje u Njemačkoj... Ili ja nisam redovno pratio temu, ili ti nisi odavno izbacivao fotke. Care!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...