Ninja66 2793 Napisano Februar 9, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, steefanv said: Ovo Sabac nije sigurno. Rekao bih da je Sremska Mitrovica u pitanju? Ja bih rekao da lici na SM ali nije sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 9, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Most u S.Mitrovici...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Na Kalemegdanu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 10, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 11, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mozak offSent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Februar 11, 2018 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ovo bila opasna i opaka zima... Kraj januara na južnim obroncima Fruške gore. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 11, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 11, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^I gde je ovo? Jos jedna "analogna" Beograd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 11, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Golub said: ^I gde je ovo? Ako je pitanje upućeno meni, radi se o Forumu u Puli. Ako nije, zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 11, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, e-mayl said: Ako je pitanje upućeno meni, radi se o Forumu u Puli. Ako nije, zaboravi. Jeste, asociralo me na drugo mesto pa rekoh da vidim da li sam u pravu i nisam...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kaktus sa plodovima (bar ga ja tako skapirah), Herceg Novi, leto 2017.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ušće Mrtvice u Moraču 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavoljubovski 43 Napisano Februar 12, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 14, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 14, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle zimme,malo sam se igrao analognom fotografijom.Konkretno ove fotografije napravljene su Dubovac-Dunav, Kajtasovo-Brana, Jasenovo-Gat. Imam ih jos dosta ali objavljivacu malo po malo... Ako iko prati grupu Analogna Fotografija na fejsu,mozda je slike i video. Svakako ih moze pronaci po tagu chinon cm-4s jer je bas retka sprava -Chinon cm-4s -Pentax 50mm F2 -Fuji C200 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 14, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2018 at 9:48, Golub je napisao: Negde u J.Banatu - ko kaze da je film mrtav, ova i fotografija pre ove su "analogne" Sada tek videh pa ajde da prokomentarisem. Fotografija je napravljena kilometar od Vrsca ili mog rodnog grada. Ta brda sto se vide su Vrsacka brda a ono desno najvece je Guduricki vrh ili najvisi vrh Vojvodine. Takodje ovo prosirenje sa strane kod ovog drveta velikog, eeee tu radar uvek stoji, jer je iza fotografije dugacak pravac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 15, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^ @ws_woolf otkrio si mi tajnu lokaciju inace i ja sam na Analognoj...Darago mi je sto nas ima i ovde koji radimo jos uvek sa filmom...mada mi se cirni po tvojoj izjavi sa si nesto batalio film? Da ne bude prazna prica jos jedna iz iste serije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 15, 2018 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Moeraki Boulders Plaza poznata po ovim savrseno okruglim kamenim loptama vulkanskog porekla 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 15, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Golub je napisao: ^ @ws_woolf otkrio si mi tajnu lokaciju inace i ja sam na Analognoj...Darago mi je sto nas ima i ovde koji radimo jos uvek sa filmom...mada mi se cirni po tvojoj izjavi sa si nesto batalio film? Da ne bude prazna prica jos jedna iz iste serije Ziveo 35mm film! Nisam druze batalio okinem neki s vremena na vreme. Generalno Vrsac je mali grad i samo jedna radnja razvija film.Posto nemaju bas posla koriste staru hemiju pa svaki film saljem u Beograd na razvijanje. Inace izuzetno lep hobi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Februar 15, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lago di Garda, Salò 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2018 at 10:18 AM, Ninja66 said: Ja bih rekao da lici na SM ali nije sigurno. On 2/9/2018 at 1:48 PM, nik_sa015 said: Most u S.Mitrovici... Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala na ispravci, sumnjao sam i ja al ostavih tako. Jeste SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Februar 16, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Čudnovato drvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Medovača, k’o san! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Analogija drugi deo -Ricoh -Riconar 55mm f2.2 cini mi se... -Fuji c200 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...