Nadalina 883 Napisano Jul 4, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa mutnija od Dunava! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 4, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Shteta shto i tebe Tomo nema na fotkama, samo je Mokl pozirao s nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 4, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa mutnija od Dunava! :zdravo: Evo jedna slika od pre 4-5 dana da se uveris da Dunav i Sava nisu mutni! Usce! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 4, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, kad provuces kroz sve kroz sta si ti ovu fotku provukao i Baloteli ce postati belac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Jul 4, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Gosicu imas li jos sociva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 5, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedno 300 komaTa, al ne dam EDIT. Upravo sam napisao jubilarni 1000-ti post u ovoj temi :jee2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Jul 5, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedno 300 komaTa, al ne dam EDIT. Upravo sam napisao jubilarni 1000-ti post u ovoj temi :jee2: A ja se bas ponad'o , pa ti najvise i odrzavas ovu temu kao i naravno Motoholic zato svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 5, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se Evo vam malog Miloj'ce Miloj'ca by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Dićbro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 6, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Danas bih da podelim jednu neuspelu fotografiju koja je mogla da bude baš dobra.... Na žalost morao sam da slikam sa daljine i na brzinu tako da to je što je... U donjoj desnoj četvrtini fotografije su mama patka i njeni pačići.... Jedva se vide... Statua iznad njih koja ih brižno posmatra je Sv. Franjo Asiški (San Francisco de Asís), Katolički svetac, zaštitnik životinja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 6, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan i bambusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 6, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Grcka,Nei Pori..Zevs je malo ljut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Crkva Svetog Marka Crkva Svetog Marka by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji ''čuvari'' poslednjih nekoliko dana, opasni malci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Moji ''čuvari'' poslednjih nekoliko dana, opasni malci Ovaj desni nema cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji ''čuvari'' poslednjih nekoliko dana, opasni malci Ovaj desni nema cenu! Desni je opasan, griz'o je komsije itd itd, medjutim sa mnom se zgotivio odma', posle 2 rostiljske kobaje Za levog se vidi da je blenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 8, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu da maltretiram druge da mi poziraju, a i ja sam pozer po definiciji, nekako - najvise dragih fotki cine autoportreti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 8, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Catch the moment Sunlight by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ove bandere, žice i četinare znam sa nekoliko tvojih fotografija, kao da su ispred moje kuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Za vreme ispitnog roka sam tu stacioniran i samo ovaj pogled na svet imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Danas ispoliran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 9, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu da maltretiram druge da mi poziraju, a i ja sam pozer po definiciji, nekako - najvise dragih fotki cine autoportreti! hm, bez osmeha mnogo opasno deluješ... hm, hm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...