z750 2 Napisano Avgust 1, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan mogao si ti i sutra u ove krajeve mozda bude neko zezanje dolazi nam ekipa iz bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan videcu sta cu raditi (neraditi ) sutra,mozda naletim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na sve moje muke moram da trknem do Čačka u petak da se prijavim pa odoh na svadbu. Ostalima želim lep provod i nadam se da će Bog biti sa Mančulinim ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoć u Čačku i sve je po PS-u.Šatra,suncobrani piće hladno,bina,pivo na točenje i u flaši raspoloženje o.k. što se tiče nas a organizatori malo skrče zubima zbog nevremena.Mislim da će skup da bude dobar,videvši ko je sve došao na naveče u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje Mančulama,tek sam se prije tri dana sjetio da mi ističe registracija,a čovjek na kome se motor vodi je na odmoru,podaleko od B i H. Mi u Republici Srpskoj OBAVENO motore registrujemo na nekoga u Brčkom ili Federaciji B i H,jer nas ovi "naši" deru porezom na luksuz ( Busa i ZX 12 R se u Sarajevu i Brčkom registruju za 160 evrića ,a kod nas za 950 nov i 700 deset godina star) . ;D Nadam se da ću to riješiti do Futoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Avgust 4, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10-tak minuta grupa iz krusevca je krenula za cacak 10-12 motora,(video sa prozora) pred sam pocetak kise,dok sada vec lepo pada ovde u krusevcu... Nadam se da ce se ipak lepo provesti iako je lose vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan u petak je bilo bas vrh... svirkali smo ... i na kraju smo ostali samo mi iz bendova: Libido,Static i Poker i bas je dobar osecaj kada smo oko 3 samo mi bendovi pored bine, a publika otisla na hrkanjac... sve u svemu ,jedan od najlepsih dana u mom zivotu... bice i slika... krivo mi je sto nismo pozdravili bajkere sa : "DOBRO VECE JAHACI PAKLENIH MASINA I SVIMA ONIMA KOJI MASTATE O NJIMA!!!" ;D evo sad krecemo na drugi dan skupa... osecam da ce biti ... VRH... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Avgust 4, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar skup Nas iz Krusevca je krenulo 10 motora i nije nas zausytavila ova kise koja nas je uhvatila u Kraljevu Evo par slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Avgust 4, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Gosti iz Slovenije njih 15-ak A bilo je i zanjimljivih igara i na kraju nas najverniji bajker iz Krusevca GRCA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Konacno,pravo,CACAK skup sa dusom.Tako izgleda skup kada se pravi jer se vole motori.Oni koji su bili znaju oni koji nisu nikada nece znati sta su propustili.Neka bude svakog meseca cacak ziveli MANCULE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Konacno,pravo,CACAK skup sa dusom.Tako izgleda skup kada se pravi jer se vole motori.Oni koji su bili znaju oni koji nisu nikada nece znati sta su propustili.Neka bude svakog meseca cacak ziveli MANCULE U pravu si Rajo 100%. Italijan i ja smo planirali da dodjemo, pa makar padao i sneg. I nismo se prevarili, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu i drugi dan perfekcija... pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Avgust 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Došao u petak veče vratio se sinoć, i tamo i vamo po kiši; Bilo veoma veselo uprkos oblacima, kiši. Pozdrav braći sa Pala (roštilj majstori) i Familiji (pečeno prase) da rezimiram: u Čačku se mnogo dobro jelo a bogami i pilo & sve to uz muziku do kasnih (ranih) sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Avgust 7, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan evo ja tek sad sedoh ljudi recite kako ste se proveli ,dali ste zadovoljni mi smo dali sve od sebe,ali vreme nisam mogao da narucim,mada mi je brat fonza rekao da nam iduce godine nece niko doci ako nebude pljusak ,valjda je to tradicija hahahaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...