Don Kihot 1 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,napokon sam uspeo da skockam sve detalje na mojoj uljari,lepo pali,radi mirno u voznji nakikvih problema...ali dok radi na leru iz masine se cuje neki tup zvuk,cini mi se da dolazi iz predela menjaca,cim malo dodam gas taj zvuk nestaje. Dakle,nervira me taj zuvk ali i zabrinjava. Zna li ko o cemu pisem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno korpa kvačila al ajd da čujemo još neko mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako smanji i promeni zvuk kad stisnes kvacilo onda je NAJverovatnije korpa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smanji i promeni zvuk kad stisnes kvacilo onda je NAJverovatnije korpa..... Posto sam Autolimar i imam dodira sa mehanikom znam sta je korpa kvacila sutra cu da uradim taj test sa pritisnutim i pustenim kvaiclom.... a ako jeste sta mi je ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako smanji i promeni zvuk kad stisnes kvacilo onda je NAJverovatnije korpa..... Posto sam Autolimar i imam dodira sa mehanikom znam sta je korpa kvacila sutra cu da uradim taj test sa pritisnutim i pustenim kvaiclom.... a ako jeste sta mi je ciniti zamena i to je to ;)resen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Mozda druk lezaj/lager, kako ga ko zove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda druk lezaj/lager, kako ga ko zove... On se cuje u obrnutom slucaju, tj kad je stisnuto ili polustisnuto kvacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Mozda druk lezaj/lager, kako ga ko zove... On se cuje u obrnutom slucaju, tj kad je stisnuto ili polustisnuto kvacilo... Kod mene se cuje kad ne drzim kvacilo, a kad stisnem, prestane, tj utisa... Kod mene su korpa i lamele nove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda druk lezaj/lager, kako ga ko zove... On se cuje u obrnutom slucaju, tj kad je stisnuto ili polustisnuto kvacilo... Kod mene se cuje kad ne drzim kvacilo, a kad stisnem, prestane, tj utisa... Kod mene su korpa i lamele nove... Probao sam to sa kvaiclom,zvuk se ne menja,kada podignem ler gas na 2000 obrtaja to lupanje se ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Onda verovatno lanac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je lanac treba prvo proveriti španer da nije zaglavio posle one duže vožnje.Ako je do španera verovatno je i ulje loše to se sve možda ispravi zamenom ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cuje ti se tamo u alternatoru,ublazivac udara verovatno,,,,nista opasno...skini altenator na 3 srafa,pa vidi tamo de se kopca kolko ima lufta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je lanac treba prvo proveriti španer da nije zaglavio posle one duže vožnje.Ako je do španera verovatno je i ulje loše to se sve možda ispravi zamenom ulja. Vidi,skidao sam tj odvijao na spaneru lanca onaj veliki sraf kljuc 19 ga odivja,ispod je opruga koja bas ima otpor kada se vraca ta opruga verovatno potiskuje sapner i tu mi je sve kao ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan cuje ti se tamo u alternatoru,ublazivac udara verovatno,,,,nista opasno...skini altenator na 3 srafa,pa vidi tamo de se kopca kolko ima lufta... Sad sam probao,definitivno zvuk lupanja dolazi iz tog dela gde je altenator sta je tu ciniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri..pa ce da vidimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan1202 0 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsx750f 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima vozim suzuki katanu 750f 2001 presla 16 oookm kao casa zamenio sam ulje sipao sam 10-40 motorex ,sve kako treba...radi kao sat ali problem je kada se zagreje pa na leru cuje se lupanje kao da neki kontra teg se cuje...vozio sam ga kod majstora i on kaze da nema sanse da je nesto na masini...kaze da sipam 15-50 polu sin. pa da ce to biti ok .. stiskao sam kvacilo nije korpa nije jbg...neznam staje ali me nervira smori me na semaforu a motor ide nema problema nikakvih..pratim temu i sad me zanima kad skinem altenator po sto mi je jos on ostao verovatno je on...pretpostavljam gde su ti luftovi i kako da ih namestim:)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Cesto zna da se desi da je lanac koji pokrece bregaste ok, i da je spaner ok, ali se znaju cuti vodjice ili klizaci lanca, jer dobiju lufta na mestima gde se "kace" na "zid" agregata. Klizaci nisu nesto skupi, ali ih je malo gadno zameniti. I, da, daju bas takav zvuk klepetanja, stvaraju utisak da se cuje nesto mnogo masivnije od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47968-cuje-se-neko-lupanje-gsx750f/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor_GSX750F 2 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan .Vozim vec vise od godinu dana sa ti lupanjem i jos se nije nista dogodilo. Tacno se ovako ponasa i moj motor kao i Aleksin. Bio sam u par servisa ali niko nista nije radio na motoru vec su mi u svakom servisu rekli:" Ma samo ti vozi nece ti stati nigde, to je sigurno". Medjutim vise mi je dosta tog lupanja i hocu vise da ga se resim. Vreme mi je da menjam lanac na bregastoj, tako da planiram odmah i to lupanje da resim. Tako da ukoliko saznam sta je postavicu na forum, posto vidim da dosta ljudi ima ovaj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 17.01.2019. Novi Sad, venac Ekipa ode na čaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Spasoje87 said: 17.01.2019. Novi Sad, venac Ekipa ode na čaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...