Neo 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas za komentare vezano za ova 2 motora! Pozdav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan ER-5 je pouzdan motor sa "twister" agregatom,ne kvari se mnogo,laganza voznju (nikad vozio,to cuo od ostalih).Posto te,pretpostavljam,interesuje i nesto vise,potrazi malo po netu,postoji jedan Cro site (ne znam tacnu adresu) koji je samo o ER-5 i KLE,cini mi se.Tamo ces dobiti najbolje informacije iz prve ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi pre bandita, lepsi mi je i pravi ga Suzuki... Ali veruj mi, nemam pojma o ta dva motora, moje misljenje ti nista ne znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IZIBIKER 0 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ER5 Twister 2001 god. Idealna za gradsku voznju i voznju van grada do 120 km/h. Potrosnja 5-6 l/100km, registracija nepuna 8000,00din. nikada nisam cuo da se neki pokvario. U odnosu na suzuki 400 kvalitet iyrade je na stranu ER5. Slabe tacke su zadnji amortizer i jedan disk na prednjem tocku. Toliko za uvod, ako te nesto konkretno intersuje javi se. Pozdrav PS. ima vodeno hladjenje sto mi u startu vise odgovara od suzukija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan PS. ima vodeno hladjenje sto mi u startu vise odgovara od suzukija isto kao i Bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan cisto da kazem da verzije od 400 ccm su pravljene za Japansko trziste i svaki takav motor je vec polovan uvezen ( tipa Nemacka ) tamo izvozen pa uvezen u Srbiju. Dakle izrabljen do bola + sto se tice delova i servisa sigurno ces imati vise problema sa Banditom nego kawom . Dakle pazi sta kupujes i u kakvom stanju A sad subjektivno misljenje, ja bi iskreno uzeo Bandita lepsi bolji 4 x 100 ccm to se vrti ko ludo - i najverovatnije ( 99% ) moj sledeci bajk ako nebudem imo novca za veceg brata od 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Jul 12, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ako si citao nekadasnje postove, mozda si video, ali najverovatnije nisi... ja sam uplatio bandita400 iz japana, polovnog naravno, tako da sam se raspitivao dosta o njemu. jedan od mojih najboljih prijatelja vozi ER5, 2006to god. bandit nije stigao, to je propalo, ali ne bas objektivni utisci su: kawa 2 cilindra, suza 4 cilindra, snaga veoma slicna, izgled... takodje, oba naked, sa trokrakim felnama. sada vozim gpz500s '90, masina je u sraf ista kao na ER5 (nov ima injection). Onda samo zamisli masinu koja se 20 godina ugradjuje u kawu i suzinu masinu koja je veoma retka na ovim prostorima, onda se stavi u poziciju da vozis star polovan motor, to zahteva sitne, a ponekad i krupne intervencije, kawu majstori sigurno bolje poznaju i lakse je doci do delova, sto novih, sto polovnih, celih agregata... Bandit vise vrti i bolje se cuje, za nijansu je meni lepsi, ali po meni je ekonomija presudna, tako da dajem moj glas za kawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par reči o Banditu.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7933.0 Inače, ja nikada ne slušam one koji mi govore koliko je teško pronaći delove za pojedine motore. Ja kupujem one motore koji mi se sviđaju. U ovom slučaju bi uzeo malog Bandita jer je to legendarni motor. Robusniji je, lepše izgleda i nikada ne bi rekao da ima samo 400 kubika. Ima ga Redoran, i baš je zadovoljan sa motorom. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je moj izbor, mada svako hvali svoga konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je moj izbor, mada svako hvali svoga konja Nije svako, nego svaki ciga. Neo brate, uzmi bre Bandita od redorana, i tako jednim potezom zatvaramo dve teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BANDIT covece sta se premisljas, najaci motor!!!! :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...