Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-5 500 ili Suzuki Bandit 400

Recommended Posts

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

ER-5 je pouzdan motor sa "twister" agregatom,ne kvari se mnogo,laganza voznju (nikad vozio,to cuo od ostalih).Posto te,pretpostavljam,interesuje i nesto vise,potrazi malo po netu,postoji jedan Cro site (ne znam tacnu adresu) koji je samo o ER-5 i KLE,cini mi se.Tamo ces dobiti najbolje informacije iz prve ruke...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ja bi pre bandita, lepsi mi je i pravi ga Suzuki... ;) Ali veruj mi, nemam pojma o ta dva motora, moje misljenje ti nista ne znaci...

• U prolazu, 3 postova

Ja imam ER5 Twister 2001 god. Idealna za gradsku voznju i voznju van grada do 120 km/h. Potrosnja 5-6 l/100km, registracija nepuna 8000,00din. nikada nisam cuo da se neki pokvario. U odnosu na suzuki 400 kvalitet iyrade je na stranu ER5. Slabe tacke su zadnji amortizer i jedan disk na prednjem tocku. Toliko za uvod, ako te nesto konkretno intersuje javi se.

Pozdrav

PS. ima vodeno hladjenje sto mi u startu vise odgovara od suzukija

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

cisto da kazem da verzije od 400 ccm su pravljene za Japansko trziste i svaki takav motor je vec polovan uvezen ( tipa Nemacka ) tamo izvozen pa uvezen u Srbiju. Dakle izrabljen do bola + sto se tice delova i servisa sigurno ces imati vise problema sa Banditom nego kawom . Dakle pazi sta kupujes i u kakvom stanju

A sad subjektivno misljenje, ja bi iskreno uzeo Bandita lepsi bolji 4 x 100 ccm to se vrti ko ludo :) - i najverovatnije ( 99% )  moj sledeci bajk ako nebudem imo novca za veceg brata od 600ccm

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

ako si citao nekadasnje postove, mozda si video, ali najverovatnije nisi... ja sam uplatio bandita400 iz japana, polovnog naravno, tako da sam se raspitivao dosta o njemu. jedan od mojih najboljih prijatelja vozi ER5, 2006to god.  bandit nije stigao, to je propalo, ali ne bas objektivni utisci su: kawa 2 cilindra, suza 4 cilindra, snaga veoma slicna, izgled... takodje, oba naked, sa trokrakim felnama.  sada vozim gpz500s '90, masina je u sraf ista kao na ER5 (nov ima injection). Onda samo zamisli masinu koja se 20 godina ugradjuje u kawu i suzinu masinu koja je veoma retka na ovim prostorima, onda se stavi u poziciju da vozis star polovan motor, to zahteva sitne, a ponekad i krupne intervencije, kawu majstori sigurno bolje poznaju i lakse je doci do delova, sto novih, sto polovnih, celih agregata...  Bandit vise vrti i bolje se cuje, za nijansu je meni lepsi, ali po meni je ekonomija presudna, tako da dajem moj glas za kawu.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Evo ti par reči o Banditu..

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7933.0

Inače, ja nikada ne slušam one koji mi govore koliko je teško pronaći delove za pojedine motore. Ja kupujem one motore koji mi se sviđaju. U ovom slučaju bi uzeo malog Bandita jer je to legendarni motor. Robusniji je, lepše izgleda i nikada ne bi rekao da ima samo 400 kubika. Ima ga Redoran, i baš je zadovoljan sa motorom.

najzli

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Bandit je moj izbor, mada svako hvali svoga konja

Nije svako, nego svaki ciga.

Neo brate, uzmi bre Bandita od redorana, i tako jednim potezom zatvaramo dve teme :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja