Mc SREMac 1142 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja odoh sutra na Grossglockner a vi se j.....! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhaa ludju temu nisam video!! sretno ti bilo druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 31, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ima i slovenačko ime, Veliki Klek. Neka ti sunce s'ja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadbg 3 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ZZR 1400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor sretno... Obavezno svrti do Kitzbühel-a....U februaru sam proveo par dana u tom delu Austrije extra putevi za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ima i slovenačko ime, Veliki Klek. Neka ti sunce s'ja!! To sam negde citao,zasto Veliki klek..jel to prevod sa svapskog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 31, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Glöckner, der, (-s, -) zvonar Očito, jer liči na zvono. http://sr.wikipedia....%BD%D0%B5%D1%80 Najvišlja "slovenačka gora", ali zbog toga, što je Slovenci masovno posećuju. http://enjanez.blog.siol.net/2009/09/03/veliki-klek-3798-m/ ... a ja ću do Splita ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A Kasteli? Pozdravi Toncija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...