sci 26 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Imas li kisne navlake za cizme? vidi se iz Pariske Komune, tu je i auto skola VIR i prodavnica, ja sam ili u skoli ili u prodavnici ( setam zbog kondicije ). Uuuu, opasnu ces kondiciju nabaciti, pazi da se ne preforsiras... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 13, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan treba dublje gledati.ko zna zasto on ide u skolu ;D ;D ;D ;D ;) mozda covek ne laze,moguce je zbog kondicija ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 13, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi, salim se, kakva kondicija, ja jos idem u skolu zato sto sam PONAVLJAC ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima ti tamo da ponavljaš duži period vremena, koliko sam ja vidio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 13, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Repeticio est mater studiorum ! Nista lepse od ponavljanja kad naidjes na interesantno gradivo !!!! :-* :-* :-* :-* :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga sreo u shkoli ali tamo bio samo neki mushkarac, tako da se nadam da to nije razlog njegovog prisustva ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 14, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Aku, pratis li ti modne trendove ? :o Pa dobro ni ja, .ebga ! Drugi put malo bolje pogledaj, ima tu razni polovi, ali ne mogu tebi nista zameriti, ti dan pre toga ni skolu ni radnju nisi video ;D ;D ;D ;D !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da pohvalim njegov zenski kadar iz auto skole,i to mnogo da pohvalim,i ja bi bio veciti ponavljac tamo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 14, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo kad gledas sa strane , ali bolna istina je da mi je jedna od njih supruga , a druga ima vrlo ubedljivog muza ???( ima 100 kg vrlo nezgodnih argumenata :o). Bolje da se udvarate ovoj mojoj, ja cu vas samo upucati ;D ;D ;D,a on je na sve spreman !!!! > Mena tamo pozovu kad treba da se usisava, brisu prozori..itd., tako ja nabacujem kondiciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo kad gledas sa strane , ali bolna istina je da mi je jedna od njih supruga , a druga ima vrlo ubedljivog muza ???( ima 100 kg vrlo nezgodnih argumenata :o). Bolje da se udvarate ovoj mojoj, ja cu vas samo upucati ;D ;D ;D,a on je na sve spreman !!!! > Mena tamo pozovu kad treba da se usisava, brisu prozori..itd., tako ja nabacujem kondiciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!! JOOJ matori,samo te gledam i citam!! Sto si mi dobar i najvan kao apsolventkinja na pravnom. Cuj.. . brisanje prozora,usisavanje.. : : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da one dolaze kod tebe u trgovinu da brišu prašinu i usisavaju, a ne da ti ideš kod njih u školu... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mada i da ti je trgovina kao Paganinijeva garaža, mislim da ti niko od nas ne bi zamjerio... Nama haos ne smeta, ali tamo u školi, izgleda da mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi... Jedino mi žao što ti vodu nosiš... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko jer imas nesto za poliranje motora u ponudi (rezervoar, ram, dekle, itd) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 10, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima i od IPON-a i od MOTIP-a, svrati pa da izaberemo, ima bas dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Jelte gos'n Jasmine jel imate mozda protektori za koleno i otprilike koliko ce me izadje???? Pozzz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 11, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima ! Izaci ce te otprilike tacno 2000 dinara gos'n Aku, hvala na pitanje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 11, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ima ! Izaci ce te otprilike tacno 2000 dinara gos'n Aku, hvala na pitanje ! ..po kolenu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 12, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,prodajem na veliko,.... za dva kolena, da ne mora covek stalno premestati u toku voznje sa kolena na koleno, zavisno sa koje strane BOCNI vetar duva !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, imas li neke bolje pantalone, Gore-tex ili slicno... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neke BMW koliko sam video, ali mislim da ce ti biti velike. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 13, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Par puta sam prolazio pored Fontane i nisam uspevao da vidim gde se tacno nalazi radnja. Moze opis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 14, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan na pola puta od kruznog toka do prvog semafora(otprilike),sa leve strane,ogromna plava slova AUTO SKOLA VIR i radnja odma` pored Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ето мене Јасминко чим легне плаћа (ако ме жена не задави претходно ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imate li gosn Jasminko filter za vazduh,ulje,suzuki freewind? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 14, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Joj, nemam nista za Freewind-a, sad sam tek vid'o, ja cu da narucujem, a ti se u medjuvremenu snalazi. Mislim da u KDM imas filter ulja. Pozdrav !!! A pantalone BMW u XL velicini, cist GORO-TEX, imam, i ako se jos malo ugojis preko zime bice ti taman. U medjuvremenu ako nekog interesuju, neka svrati do mene da ih vidi, pipne, proba, drug Zozon mi je ostavio ove( njegove) pantalone na prodaju posto su mu velike. Trazi se neko kome su TAMAN !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, nemam nista za Freewind-a, sad sam tek vid'o, ja cu da narucujem, a ti se u medjuvremenu snalazi. Mislim da u KDM imas filter ulja. Pozdrav Ma nije mi frka jos uvek za srevis,za ulje naravno nije problem,problem mi je filter za vazduh i filter za ulje,ti ako mozes naruci pa kada ti stigne javi! ;)Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...