Jump to content

Moto Zajednica

Beton Jungle Bikers SHOP

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Imas li kisne navlake za cizme?

vidi se iz Pariske Komune, tu je i auto skola VIR i prodavnica, ja sam ili u skoli ili u prodavnici ( setam zbog kondicije ).

Uuuu, opasnu ces kondiciju nabaciti, pazi da se ne preforsiras... ;D ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Ja sam ga sreo u shkoli ali tamo bio samo neki mushkarac, tako da se nadam da to nije razlog njegovog prisustva ;D ;D ;D

• I N S T R U K T O R, 1205 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Aku, pratis li ti modne trendove ?  :o

Pa dobro ni ja, .ebga ! ;)

Drugi put malo bolje pogledaj, ima tu razni polovi, ali ne mogu  tebi nista zameriti, ti dan pre toga ni skolu ni radnju nisi video  ;D ;D ;D ;D !!!

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Ja mogu da pohvalim njegov zenski kadar iz auto skole,i to mnogo da pohvalim,i ja bi bio veciti ponavljac tamo ;D

Sve je to lepo kad gledas sa strane ;), ali bolna istina je da mi je jedna od njih supruga 8), a druga ima vrlo ubedljivog muza  ???( ima  100 kg vrlo nezgodnih  argumenata :o).

Bolje da se udvarate ovoj mojoj, ja cu vas samo upucati ;D ;D ;D,a on je na sve spreman !!!! >:( >:(>:(

Mena tamo pozovu kad treba da se usisava, brisu prozori..itd., tako ja nabacujem kondiciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!

• Zainteresovan, 599 postova

Sve je to lepo kad gledas sa strane ;), ali bolna istina je da mi je jedna od njih supruga 8), a druga ima vrlo ubedljivog muza  ???( ima  100 kg vrlo nezgodnih  argumenata :o).

Bolje da se udvarate ovoj mojoj, ja cu vas samo upucati ;D ;D ;D,a on je na sve spreman !!!! >:( >:(>:(

Mena tamo pozovu kad treba da se usisava, brisu prozori..itd., tako ja nabacujem kondiciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!

JOOJ matori,samo te gledam i citam!! Sto si mi dobar i najvan kao apsolventkinja na pravnom.  Cuj.. . brisanje prozora,usisavanje.. ::) ::)::) ::)

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

A ja mislio da one dolaze kod tebe u trgovinu da brišu prašinu i usisavaju, a ne da ti ideš kod njih u školu... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mada i da ti je trgovina kao Paganinijeva garaža, mislim da ti niko od nas ne bi zamjerio... Nama haos ne smeta, ali tamo u školi, izgleda da mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi... Jedino mi žao što ti vodu nosiš... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ima !

Izaci ce te otprilike tacno 2000 dinara gos'n Aku, hvala na pitanje !

..po kolenu!  ;D

Ma jok,prodajem na veliko,.... za dva kolena, da ne mora covek  stalno premestati u toku voznje sa kolena na koleno, zavisno sa koje strane BOCNI vetar duva !!!

• In memoriam, 92 postova

na pola puta od kruznog toka do prvog semafora(otprilike),sa leve strane,ogromna plava slova AUTO SKOLA VIR i radnja odma` pored ::)

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Ето мене Јасминко чим легне плаћа (ако ме жена не задави претходно ;D)

Joj, nemam nista za Freewind-a, sad sam tek vid'o, ja cu da narucujem, a ti se u medjuvremenu snalazi. Mislim da u KDM imas filter ulja. Pozdrav !!!

A pantalone BMW u XL velicini, cist GORO-TEX, imam, i ako se jos malo ugojis preko zime bice ti taman.

U medjuvremenu ako nekog interesuju, neka svrati do mene da ih vidi, pipne, proba, drug Zozon mi je ostavio ove( njegove) pantalone na prodaju posto su mu velike.

Trazi se neko kome su TAMAN !!!

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Joj, nemam nista za Freewind-a, sad sam tek vid'o, ja cu da narucujem, a ti se u medjuvremenu snalazi. Mislim da u KDM imas filter ulja. Pozdrav

Ma nije mi frka jos uvek za srevis,za ulje naravno nije problem,problem mi je filter za vazduh i filter za ulje,ti ako mozes naruci pa kada ti stigne javi! ;)Pozdrav

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja