redoran 73 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lepa vest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje i puno uspeha u poslu zeli ti Zozon vlasnik jedne Honde...pa cim nateram 200 000km eto i mene po delove ;D za sad imam 50 000, ali vreme leti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Jul 13, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto se Japanci izgleda i ne kvare, ja sam resio da za sada drzim samo ono sto je potrebno za redovan servis. E, a jel vam se jakne cepaju da ja predjem na garderobu i slicno ? Salim se naravno ! Hvala svima na podrsci ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto se Japanci izgleda i ne kvare, ja sam resio da za sada drzim samo ono sto je potrebno za redovan servis. E, a jel vam se jakne cepaju da ja predjem na garderobu i slicno ? Salim se naravno ! Hvala svima na podrsci ! Cepaju, cepaju.... One nisu Japanske... JBG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 15, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Molim da u radnji bude dostupna oprema za devojke!!!Mali brojevi,mali brojevi!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto se Japanci izgleda i ne kvare, ja sam resio da za sada drzim samo ono sto je potrebno za redovan servis. E, a jel vam se jakne cepaju da ja predjem na garderobu i slicno ? Salim se naravno ! Hvala svima na podrsci ! Cepaju, cepaju.... One nisu Japanske... JBG I to se cepaju iz sve snage nemozeih no bog sastaviti ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 26, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast nadam se da ćeš imati dobar promet bar od nas forumaša. Čestitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ai filter vazduha za StRRoma? Djoka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Molim da u radnji bude dostupna oprema za devojke!!!Mali brojevi,mali brojevi!!!!!!!! I veliki brojevi, veliki brojevi! I filter vazduha za Afriku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Jul 26, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma za Afriku imam, to se mora imati jer na njoj promenis 100 filtera i ona jos ide a racunao sam da za Stroma ne treba, rekoh, izdrzace taj filter dok traje motor, ali ovog je Yo-men bas pazio pa je nadziveo zamenu filtera !!! Salim se naravno. Yo nisam bio jos u radnji,danas sam imao strasnu frku, pogledacu sutra, nemam ga u fakturi nego da vidim da li odgovara od nekog drugog Suzukija, pa ti javljam, a treba jos neka dopuna lagera da mi stigne ovih dana pa ako se ne snadjes a i ako se snadjes, ja ti javljam, bar da se pohvalim da imam, ako nista drugo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to radnja otvorena? Trebaju mi ulje i filteri za Transalpa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od novajlije.Puno srece! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za "BJB" shop, dolazimo na otvaranje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E jasminko srecno!!!I DA NAS SVE ZOVES NA VELIKO OTVARANJE!!!!rado cemo se odazvati i pocepati neku gumu za srecu pred radnjom . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 8, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma skockalo mi se MORE, tj. odmor, odavno uplacen, i to od 14. 08. do 26. 08. pa mi glupo da otvorim na pet dana, pa da zatvorim na 12 dana itd. ovako sam odredio, POCINJEMO SA RADOM 1. Septembra. 2007. U medjuvremenu, ako nesto zatreba, saljite na PM, ili zovite na 063 230 710. P O Z D R A V !!! I ja se nerviram sto moram da idem, ali moja je u kuci uvek zadnja, jos mi u usima odjekuje ono moje otresito : DA DRAGA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koji su proizvodjaci u pitanju ? Mislim naravno na filtere, plocice etc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 9, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Filteri vazduha i ulja 95 % MEIVA, ostalo HIFLO, Plocice za sada NISSIN, Semerinzi viljuske VERSAH, Jakne ,kacige pojasevi itd. itd. su IXS, GIVI koferi i jos neke sitnice za pocetak, pa kako se sta bude trazilo- prilagodjavacemo se koliko nam mogucnosti budu dozvoljavale. SVAKI POCETAK JE TEZAK PA VAS MOLIM DA IMATE RAZUMEVANJA ZA SVE ONE SITNE PROPUSTE KOJIH CE SIGURNO BITI, I ZA SVE ONO STO TRENUTNO NEMA U RADNJI , JER VERUJTE, NIKO OD MENE VISE NE BI VOLEO DA IMAM U RADNJI SVE ONO STO BILO KOME MOZE DA ZATREBA, ALI NEZNAM NI STA JE TO , A I DA ZNAM, ODAKLE MI !!! (Mislim odakle mi pare da sve to nabavim). POZDRAV !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Jasminko. Idi odmori i lagano se pripremi za početak, pa da onda lagano kreneš u nove pohode. Lijep odmor i dobar provod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti puno srece sa prodavnicom! I sta jos da kazem osim: poseticemo te! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je za pohvalu, a kad bude konacno realizovana, e onda cemo da hvalimo sta valja i kudimo sta ne valja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 31, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan OD PONEDELJKA 03.09.2007. POCINJEM SA RADOM U PRODAVNICI !!!! DEZURAM ( I POLAKO ZAVRSAVAM SREDJIVANJE ) SVAKIM RADNIM DANOM od 10 do 17 h !!! SVRATITE DA VIDITE STA IMAM I JOS VISE STA NEMAM DA BI ONO STO SE TRAZI POKUSAO DA NABAVIM I POBOLJSAM PONUDU !!!! DODJITE DA SE ISPRICAMO I DA ME POSAVETUJETE, JER OVO NIKAD NISAM RADIO !!! I NARAVNO 10 % P O P U S T A za sve BETON JUNGLE BIKERS- CLANOVE !!! Samim tim, nadam se imacu priliku da budem clan BJB-a koji ce upoznati uzivo,( tj. videti i popricati), najveci broj clanova nase MOTO zajednice!!! HVALA i vidimo se !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sigurno dolazim u ponedeljak pre posla! Srecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 31, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Josh jednom Chestitam i sa srecom! Vidimo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, Jasminko! Sve najbolje i vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Septembar 1, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek uspeo u životu, spojio lepo i korisno. Želim ti srećan početak i puno uspeha u radu. Hoće li biti ponuda na internetu i slanje pouzećem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...