mohikanac 1209 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kutijicu u kojoj se naleze releji od pumpe za benzin i alnasera od yzf-a 750 96 god.,ako neko ima,ili mozda cak i ovaj moj moze da se popravi,jer ja sam ga otvorio i nesto prevezivao i sad radi ali nije to to................ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan misliš na kutijče upravljanja tzv relay assembly? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je to,nemam pojma kako se to zove ,ali unutra ma dva releja jedan za pumpu koja u opste nije radila,i za alnaser koji je samo ponekad radio ja sam tu kuticu otvorio i nesto premostio i sad rade i pumpa i alnaser,jedino je problem sto alnaser nece nekad da se iskljuci nego i kad upali motor vrti,tad ugasim i upalim ponovo i sve ok. Karabudzevina zestoka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebao bi to relejče ka anlaserovom releju da promeniš pa si ušparao nepotrebnu kupovinu. ne zaboravi da je i drugi box ako nabavljaš isto polovan i da su kontakti releja verovatno traljavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Najgore mi je sto,je i ploca sve na njoj oksidiralo,videcu da li mogu da nadjem nesto original,ako ne nadjem moram ovaj moj uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobaci do mene jedan dan ako ti je izvodljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vazi poslacu ti,samo kad bude neko losije vreme,kisa, kad ne vozim motor,jer ovako ne silazim sa motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u medjuvremenu možeš da okačiš 2 sijaličice gde je zaokruženo (crvena-plava i crvena-crna) pa da znaš koji od 2 releja "laže" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...