Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Juce krenuo iz Beograda za Bijeljinu, poslije predjenih stotinak km dolazim na granicu (motor do tada normalno isao). Krecem sa granice i dodjem do 7000 obrtaja motor se gusi i trza, i tako u svakoj brzini. Stanem, ugasim ga, sacekam 5 minuta i ponovo krenem- sve normalno. Dosao kuci, ponovo navece se vozim motor savrseno ide, bez ikakvih problema. Ima li neko ideju sta je bio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri filter goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da se filter napunio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7510.0 Mada mislim da je kod tebe problem kao sto kazu u filteru, probaj da ga izduvas kompresorom (ja uradio-pomaze), on je predvidjen da ipak traje malo duze, jer se cena novog krece oko 70e (tako mi rekao uvoznik, sad ako su lagali mene...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Može biti svašta,ali vjerovato ništa ozbiljnije. Da li si imao tank torbu,ona nekada zapuši odušak na čepu rezervoara,a stoji priča i o filteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Može biti svašta,ali vjerovato ništa ozbiljnije. Da li si imao tank torbu,ona nekada zapuši odušak na čepu rezervoara,a stoji priča i o filteru... [/quoteBila je tank torba!!!] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Kod majstora mi je zakazano tek za 10 dana, ne moze ranije da me primi ide na odmor, pa me zanima da li mogu da se uputim u Pancevo za vikend (nekih 140 km)sa takvim motorom (filterom)??? Da li ce da me ostavi na pola puta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ta prica sa tank torbom ne pije vodu, zato sto je kod njega odushak rezervoara sproveden gumenim crevom sa vrha tanka, pored masine, pa negde dole... Pazi, ne bi trebalo da imas problema vise, meni to sve smrdi na nekvalitetno gorivo, kao da je povukao malcice vode, a JAKO su osetljivi na to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan To malo crevo je preliv a ne odusak, odusak se nalazi u poklopcu(cepu) recervoara i kroz njga se dovodi vazduh u rezervoar da se ne bi stvarao vakum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan To malo crevo je preliv a ne odusak, odusak se nalazi u poklopcu(cepu) recervoara i kroz njga se dovodi vazduh u rezervoar da se ne bi stvarao vakum. E, jedva sam cekao da ovo neko kaze... Kod suze imas DVA creva koja vode od vrha tanka, JEDNO je preliv, a drugo je odusak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan :-[ Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Jul 12, 2007 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Pre filtera proveri prekidac na bocnom stenderu..Preslisuj ga na konektoru i probaj tako.99% da te on zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...