Jump to content

Moto Zajednica

Gusi se K4

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Juce krenuo iz Beograda za Bijeljinu, poslije predjenih stotinak km dolazim na granicu (motor do tada normalno isao). Krecem sa granice i dodjem do 7000 obrtaja motor se gusi i trza, i tako u svakoj brzini. Stanem, ugasim ga, sacekam 5 minuta i ponovo krenem- sve normalno. Dosao kuci, ponovo navece se vozim motor savrseno ide, bez ikakvih problema. Ima li neko ideju sta je bio problem?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

;D

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7510.0

Mada mislim da je kod tebe problem kao sto kazu u filteru, probaj da ga izduvas kompresorom (ja uradio-pomaze), on je predvidjen da ipak traje malo duze, jer se cena novog krece oko 70e (tako mi rekao uvoznik, sad ako su lagali mene...)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Može biti svašta,ali vjerovato ništa ozbiljnije. Da li si imao tank torbu,ona nekada zapuši odušak na čepu rezervoara,a stoji priča i o filteru...

Može biti svašta,ali vjerovato ništa ozbiljnije. Da li si imao tank torbu,ona nekada zapuši odušak na čepu rezervoara,a stoji priča i o filteru...

[/quoteBila je tank torba!!!]

Kod majstora mi je zakazano tek za 10 dana, ne moze ranije da me primi ide na odmor, pa me zanima da li mogu da se uputim u Pancevo za vikend (nekih 140 km)sa takvim motorom (filterom)???  Da li ce da me ostavi na pola puta??

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pazi, ta prica sa tank torbom ne pije vodu, zato sto je kod njega odushak rezervoara sproveden gumenim crevom sa vrha tanka, pored masine, pa negde dole... ::)

Pazi, ne bi trebalo da imas problema vise, meni to sve smrdi na nekvalitetno gorivo, kao da je povukao malcice vode, a JAKO su osetljivi na to...

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

To malo crevo je preliv a ne odusak, odusak se nalazi u poklopcu(cepu) recervoara i kroz njga se dovodi vazduh u rezervoar da se ne bi stvarao vakum.

To malo crevo je preliv a ne odusak, odusak se nalazi u poklopcu(cepu) recervoara i kroz njga se dovodi vazduh u rezervoar da se ne bi stvarao vakum.

E, jedva sam cekao da ovo neko kaze... Kod suze imas DVA creva koja vode od vrha tanka, JEDNO je preliv, a drugo je odusak!  ;)

• In memoriam, 69 postova
  • Motocikl: GS850G

Pre filtera proveri prekidac na bocnom stenderu..Preslisuj ga na konektoru i probaj tako.99% da te on zeza.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja